Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 4, 2016 homoseksualizm to jest CHOROBA PSYCHICZNA, którą powinno się leczyć. To nie dość, że jest to skrzywienie psychiczne, wręcz zboczenie! Są dowody, że tych ludzi da się wyleczyć przecież! A tak w ogóle to jeżeli chodzi o tolerancję, mam dla Was pytanie: Czy jak macie objawy jakiejś choroby (np.: jest to grypa) to czy ją zwalczacie, czy raczej nic z tym nie robicie, tylko tolerujecie. Tak samo jest z homoseksualistami, transwestytami itd ... . To jest efekt uboczny rozwoju ziemskiej cywilizacji, którego trzeba się pozbyć poprzez wyleczenie tych ludzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 4, 2016 A tobie co sie stalo pierw bylas za prawca a potem bronilas lewakow i teraz znowu WTF ? Czym ta zmiana dagmaro spowodowana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 5, 2016 Zmieniłam zdanie i poglądy, bo jak sobie pomyślałam, że za kilka lat po ulicach będą chodzić tylko sami faceci z facetami i transwestyci oraz muzułmańscy uchodźcy i wszędzie będą postawione meczety zamiast kościołów, to aż mi się niedobrze zrobiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2016 Faceci z facetami chodzić nie będą, bo ich muzułmanie dekapitują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 5, 2016 Ale muzułmanów też tu właśnie nie chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach