Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeszłosć seksualna partnera

Polecane posty

Gość gość
nie ma za co :)

Gość gość
Ja byłam cnotką mąż prawiczkiem bez problemu robię lodzika mąż minetke. Nielubimy uużywanego towaru lecz z salonu nowy. Do tego intymność przede wszystkim to ja i mąż bez tabu. Mąż jest zawsze podczas każdego badania ginekologicznego cipki i wspierał porody. Nie jesteśmy zacofani by wstydzić się na wzajem! !!

Gość gość
wypełnione :)

Gość gość
gdzie wyniki można zobaczyć? :)

Gość gość
dzięki :)

Gość devon_sioor
Mąż jest zawsze podczas każdego badania ginekologicznego c*pki... bez komentarza a;bo jestes tak niedorobiona ze musisz wszedzie chlopa ciagnac ze soba albo on tak zaborczy nieslychane chodz kocanie, pojdziemy do ginek., posłuchasz co tam dr mowi o moich zielonych uplawach albo o serowatych wykwitach na c***e facet ze sie na yo godzi,, to jakas c**a przeciez :O

Gość gość
devon_sioor dziś wyluzuj... to nie jest kobieta, a facet. raz pisze jako kobieta, raz jako facet. jest mega rozpoznawalny, wciąż klepie o ginekologach oraz grupowym seksie 2m+1k i podwójnej penetracji, robiąc przy tym mase blędów typu "dzórka", używa bardzo charakterystycznych sformułowań. Nie wiem, koleś chyba sie brandzluje jak to pisze, a napierd‪ala tu już pare lat, wciąż w ten sam deseń. i TO jest prawdziwa patologia na kafe, a nie ludki z listy Petrova ;-)