Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do żonatych

Polecane posty

Gość gość

czy jezeli zonaty chce miec ze mna dziecko, to oznacza ze sie zakochał? albo ze szykuje sie na rozwod? o co chodzi wtedy?

Gość gość
To znaczy ze jestes dla niego calym swiatem i chce spedzic z toba reszte zycia... :)

Gość gość
dziś pisze to zonaty czy kobieta? to wazne :)

Gość gość
Zonaty!!!tez tak powiedzialem do osoby z ktora moglbym spedzic reszte zycia bez zadnego ale ;) takze tego mozesz byc pewna ;)

Gość gość
i co jestescie razem??

Gość gość
I jeszcze jedno...takich deklaracji nie stawial by facet dla ktorego bylabys orzygoda lub co najwyzej zauroczeniem!!!on czuje ze jestes jego druga polowka,ze jestescie dla siebie stworzeni!!!a ty jak czujesz???

Gość gość
Niestety nie :(((wszystko sie rozsypalo :((( ale moze kiedys...ale mowmy o tobie...co czujesz do niego???czego chcesz tak naprawde i czego sie obawiasz:(((

Gość gość
tez sie zakochałam w Nim, boje sie tylko ze nawet gdyby..to ze wlasnie sie posypie...nie wiem tez czym sie sugerowal, ze sie zakochał...a moze to tylko chwilowe? najbardziej boje sie, z emu sie kiedys znudze i zostane sama

Gość gość
Rozumiem cie doskonale!!!He,kurcze tez mialem taka rozmowe z nia w ktorej sam to zasugerowalem ze na poczatku jest pieknie i wogole a pozniej jest szaro :((( potwierdzila ze tez tak mysli.Ale chyba co innego gdy sie czuje ze ta osoba to jest jednak zupelnie cos innego...Jestes w zwiazku???

Gość gość
to co ona nie chciala za bardzo, nie kochała? tak jestesm w zwiazku..wiem, ze kiedys bedzie szaro itp. ale kazdy sie z tym liczy, jednak jak milosc to milosc, co tu wiecej mowic..bedzie kolorowo

Gość gość
a ty mimo obaw, chciales ja? i nadal bedziesz walczyl, czy juz koniec zamykasz ten rozdzial?

Gość gość
Nie wiem...juz od dluzszego czasu nie mamy kontaktu :((( nie wiem jak to sie potoczy gdyz chcialbym paru wyjasnien aby to moglo miec sens....ale ty mozesz byc pewna ze on chce ciebie ;)

Gość gość
Autorko bierz regularnie leki od psychiatry, bo jak pominiesz choć jedną dawkę to już majaczysz :D