Gość gość Napisano Marzec 5, 2016 dokładnie 3 tygodnie temu miałam wysoką gorączkę 39,3 stopni , bóle mięśni , stawów , silny ból głowy , gardła . Wzięłam wtedy theraflu i na 2 dzien było o wiele lepiej. Później doszedł suchy kaszel bardzo męczący jednak bez żadnych innych objawów. Kupiłam w aptece jakis syrop i było okej. Później codziennie rano i wieczorem strasznie bolało mnie gardło i ucho.. do wczoraj kiedy znowu wysoka gorączka 39 stopni , ból mięśni , glowy , gardła .. Niestety do lekarza kolejki a na pogotowie jechać nie chciałam. Wzięłam theraflu i dziś jest o wiele lepiej, rano nie mogłam powiedziec ani słowa jednak wzięłam cholinex i przeszło , chociaż gardło nadal boli przy przełykaniu . Nie mam migdałków , kiedy byłam dzieckiem zostały wycięte wszystkie 3 ponieważ często chorowałam na anginę a do tego przestałam już słyszeć na jedno ucho. Teraz nie mam pojęcia co to może być . Boję się,że za jakiś czas znowu złapie mnie gorączka .Miał ktoś podobnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach