Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JarekłowcaSzparek

W jakim wieku kobiety są najpiękniejsze. Moim zdaniem między 30 a 36 lat!

Polecane posty

Gość JarekłowcaSzparek

Witam. Mam 24 lata i jestem dość przystojny. Mieszkam w wielkim mieście jakim jest Wrocław. Nie mam problemu z poznawaniem kobiet. W ogóle to lubię sex i ten jednorazowy i w związku. Kobiet chętnych w tym mieście jest multum tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać. Miałem sex z kobietami w różnym wieku. Najmłodsza partnerka 17 lat najstarsza 54 lata! Ale żadna kobieta nie podniecała mnie tak jak 30 latki. Miałem dwie kochanki jedna 33 lata druga 35. Uważam że ten wiek dla kobiety jest idealny. Te dziewczyny były definicją słowa kobiecość. Nie były wychudzonymi nastolatkami, ich ciało nie było już tak jędrne ale nie było zwiotczałe ogromne doświadczenie w łóżku i chęci na sex. Tak kobieta zna swoją wartość. Dla mnie więc dziewczyny w wieku 30 a 36 lat są najlepsze. A jak wy sądzicie

Gość gość
Bo to jest najlepszy wiek dla kobiety. Potem zaczyna się starzenie. I co by laski nie robiły po 35 roku życia są już poprostu za stare

Gość gość
jestem kobieta i zgadzam sie z autorem moj najlepszy czas pod wzgledem urody , samopoczucia zdrowia to bylo tak miedzy 30-37 pozniej zaczelo isc szybko z gorki