Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety mają kompulsywną potrzebę chodzenia tam, gdzie roi się od nachalnych

Polecane posty

Gość gość

karków, prymitywów, bajerantów i cwaniaków, a największy odsetek facetów stanowią półgłówki. To dowód na to, że kobiety nadal pociąga prymitywizm i tępota.

Gość gość
kobiety uwielbiają własny ekshibicjonizm wręcz się w nim pławią

Gość gość
A co jeśli powiem, że owszem bywam czasem (ale rzadko) w takim miejscu, ale po to by się wyluzować przy dźwiękach różnych nieskomplikowanych utworów, potańczyć a największym minusem takich miejsc są dla mnie owe karki, chamy, prymitywy i wręcz śmieszą mnie one, drażnią i wolałabym by ich tam nie było?

Gość gość
Dziwny macie typ relaksu kobity. W łomocie muzyki, od której łeb boli człowieka.

Gość gość
Z wiekiem mi się to zmienia, coraz mniej mnie ciągnie do takich dance bud. Wolę posiedzieć w domu przy herbatce, dobrym filmie, posłuchać czegoś bardziej spokojnego. A możliwość spotkania na swojej drodze tępych podpitych buraków wręcz zniechęca mnie do wybrania klubu disco jako miejsca spędzenia nawet kilku godzin czasu wolnego. :)

Gość gość
Z wiekiem mi się to zmienia, coraz mniej mnie ciągnie do takich dance bud. Wolę posiedzieć w domu przy herbatce, dobrym filmie, posłuchać czegoś bardziej spokojnego. A możliwość spotkania na swojej drodze tępych podpitych buraków wręcz zniechęca mnie do wybrania klubu disco jako miejsca spędzenia nawet kilku godzin czasu wolnego. x ale ściema, tak naprawdę lubisz gdy na ciebie patrzą i ślinią się na twój widok, doznajesz podniecenia i dostajesz orgazmu po czym znowu wracasz po jeszcze więcej :)

Gość gość
Nie lubię i chyba jeszcze nie zdarzyło mi się jechać do klubu z taką myślą. Jeżeli podświadomie tak chcę, to sorry, ale świadomie na pewno nie.

Gość gość
kobieta jest istotą pośrednią między dzieckiem a męszczyzną

Gość gość
Tia, zwłaszcza ten męSZczyzna brzmi intrygująco. To ma coś wspólnego ze szczaniem?

Gość gość
chyba ogniwem pośrednim między małpą a człowiekiem.

Gość gość
gość dziś Tia, zwłaszcza ten męSZczyzna brzmi intrygująco. To ma coś wspólnego ze szczaniem? X Buahaha. Taki szczoch się przywali i myśli że jest ósmym cudem świata.

Gość gość
a co, zabronisz mi wyjscia do klubu z przyjaciolkami? Mam zakryc sie burka? Chyba zazdroscisz muzulmanom :P

Gość gość
prawdą jest że tylko przez mocne rżnięcie kobieta kocha faceta nie potrafisz ostro rooochać, zapomnij o wierności