Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooo

ja i mój kochanek

Polecane posty

Gość gość
Macie niby małżonków Macie kochanków a siedzicie cały wieczór na forum? Żenada💤

Gość gooo
mysle, ze tak po prostu jest w dlugich zwiazkach... nie da sie utrzymac zycia seksualnego na najwyzszym poziomie przez szereg lat i nie da sie tak zrobic, zeby ekscytacja byla ciagle wysoka... szkoda - ale tak jest i juz... dlatego sa skoki w bok, chociaz tak naprawde ten nowy daje nam dokladnie to samo co dawal ten stary te 5 - 10 czy 15 lat temu... ja wlasnie przekroczylam 30 i czuje w tym wieku duza swiadomosc swoich potrzeb i duzo satysfakcji z przyjemnosci lozkowych

Gość gość
Gdzie ten twój kochanek gdzie mąż? Popisać chcesz to pisz ale nie wymyślaj babsztylu.:O

Gość gooo
Nie jest tępy...no może naiwny podatny na moje manipulacje...powyżej 45l mam

Gość menedzer
Tak myslalem, kobiety czesto kolo 30 uswiadamiaja sie czym naprawde jest bzykanie, niejednokrotnie w tym wieku pojawia sie pierwszy taki prawdziwy orgazm, a wtedy chce sie wiecej i wiecej. Kiedy sie spotykamy to prawie zrywamy ze siebie ubranie, pozadanie jest tak silne ze nie mamy zadnych zahamowan i chcemy jak najszybciej splesc sie w milosnych igraszkach.

Gość gooo
21:32 podszyw

Gość gość
korzystaj więc zanim zaczniesz sie sypać po 30tce, opisuj jak sie kurfisz z dumą

Gość gooo
my tez sie na siebie rzucamy, jak juz nikt nas nie widzi... czesto tez bywamy ze soba przy ludziach z mojej pracy, jest wtedy bardzo przyjemnie, choc jest nieosiagalny dla mojego dotyku, bo musimy grac zdystansowanych... potem sie z tego smiejemy i opowiadamy sobie co wtedy mielismy w glowach, jakie mysli nam krazyly zboczone

Gość menedzer
Domyslilem sie nie musisz sie tlumaczyc, taki urok kafe.

Gość gość
Jak to sie chwali jakby zdobyło osiągnięcie naukowe dla ludzkości ciрą.

Gość gooo
a Wy ile macie lat? nadal nie chcesz sie ustatkowac? widzisz, pewnie sam sie boisz, ze seks w dluzszym zwiazku nie bedzie taki satysfakcjonujacy... ;)

Gość menedzer
Z tego co opisujesz to on bardziej Ciebie pozada, chcialby w Ciebie wejsc i poczuc Twoje gorace wnetrze. Robisz jemu lodzika?.Moja to robi wspaniale tak jak juz czesciowo pisalem, uwielbiam ten widok jak kobieta ma odrobine spermy na ustach i wtedy tez caluja ja.

Gość menedzer
Ja na razie o tym nie mysle. Rodzina, dzieci to uwiazanie, ja lubie swobode, w kazdej chwili moge gdzies pojechac, spotkac nowych ludzi takze zaniedbane kobiety potrzebujace sie wyplakac w ramie mezczyzny. A robia to chetnie po kilku drinkach. Tez jestesmy po 30.

Gość gość
przecież jak sie zwiążesz będziesz rogaczem wcześniej czy później

Gość gość
goo aka parę innych nicków? kobieto przestań w końcu nadużywać trzykropka powoli stajesz się pośmiewiskiem

Gość gooo
ja mam sporo swobody w zwiazku... sama nie wiem czy to dobre, bo moze sie w glowie przewrocic od nadmiaru wolnosci, a czasem tylko okazja czyni grzesznym... ale moja filozofia zyciowa jest taka, ze nie ma sensu ograniczac sobie przyjemnosci - bo dlaczego? dopoki nikogo przy tym nie chce zranic i nie ranimy, a najczesciej branie przyjemnosci przeklada sie tez na dawanie bezinteresownego szczescia innym ludziom w naszym otoczeniu... po prostu szczescie z czlowieka emanuje; zas jak komus czegos brakuje, a tego nie ma - to dopiero rodzi frustracje i chce wyladowywania sie na srodowisku...

Gość gośćjo
Powiem Ci tak, mam kochanka od 10 lat i nie żałuję ani jednej chwili spędzonej z nim, to tylko fizycznosc A jakie żyje staje się ciekawsze...

Gość gość
Gooo to przecież TylkonCiebieChcę. Ninfomanka na piśmie :-D

Gość menedzer
A Twoim zwiazku tez idziesz na calosc? Czego nie robilas ze swoim facetem a z kochankiem chetnie. 10 lat to spory okres, nadal siebie pozadacie, bo jakos sie wydaje ze to az tak dlugo trwac nie moze, chce sie nowych wrazen i szuka innego kochanka.

Gość gooo
menedzer wiem ze pytanie do goscjo... ale mysle, ze to fajnie miec tak dlugo stalego kochanka... ma to tez swoje niebezpieczenstwa, ale moze wlasnie niekoniecznie znudzenie - dopoki nie mieszka sie z kims, spotyka okazjonalnie i w tajemnicy, to moze byc ekscytujace nieprzerwanie... ale moze goscjo sie wypowie... tez jestem ciekawa tego ukladu...

Gość gość
TCC ty mitomanko:P

Gość ja ja JA
"ja i mój kochanek" Sformułowanie, które nie potrzebuje czyjejś złośliwości, aby WSZYSTKO powiedzieć o jego autorze. Przed laty Grześkowiak śpiewał ( http://grzeskowiak.art.pl/utwory/kawalerskie_noce.html ): "... jak my pili, no to pił tak: JO, Miecek Chaliniok, Romek Stramka, młodsy Stramka, Jędrek od Kapliców ...," Czasy były takie, że wszyscy rozumieli, że satyryk kpi sobie z chama rozpoczynającego wykaz osób od siebie. JA! Czasy się częściowo zmieniły, nie wszyscy odczytują taki sygnał, ale chamstwo jednak pozostało.