Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najpierw zaczął mnie podrywać olewałam go

Polecane posty

Gość gość

Bo jest żonaty. Ale po czasie zaczęłam odwzajemniać ale on milczy. Panowie dlaczego robicie końskie zaloty, ale kobieta olewa bo macie żonę, ale po czasie odwzajemnia iodpisuje na korespondencję wy milczycie.

Gość gość
Nie wiemy

Gość gość
Mam dokładnie taka sama sytuacje. Raz mnie podrywa i ma chęć, a potem nagle kiedy ja zaczynam odwzajemniać on sie troche jakby zamyka i tak koło sie toczy

Gość gość
Bo nie potraficie zrozumiec glupie baby,ze oni sobie uprzyjemniaja czas w pracy i szukaja wrazen poza zwiazkiem. Zawsze fajnie wiedziec,ze sie czlowiek komus podoba.

Gość gość
Czyli co, dążą do seksu z nami? Przelotnego romansu?

Gość gość
on chciał to go olałaś a teraz go możesz pocałować w tyłek straciłaś okazję. to samo tyczy się 30 latek olewały rówieśników a potem chcą ich a oni już ich nie chcą i spotykają się z młodszymi kobietami takimi 16-24

Gość gość
jak mnie to doprowadza do szału… facet coś sam proponuje, a potem milczy z niewiadomych powodów. I to niezależnie od tego czy okażesz zainteresowanie czy rozegrasz na chłodno. Nie podoba Wam się, nie zawracajcie głowy. Proste?

Gość gość
I to niezależnie od wieku. Nosz kruwa. Niedługo w ogóle przestanę reagować na jakąkolwiek propozycję ze strony faceta, bo każda kończy się tak samo