Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Współżycie po cc

Polecane posty

Gość gość

Za kilka dni czeka mnie cc ze względu na położenie pośladkowe dziecka. Pierwsze dziecko urodziłam sn bez nacięcia, i powróciłam do współżycia po ośmiu tygodniach. Po kilku pierwszych razach wszytsko wróciło do normy. Wiem, że po cc też jest wskazana wstrzemięźliwość przez okres połogu, ale chciałam zapytać, czy jest również odczuywalny jakiś dyskomfort/ból pochwy.

Gość gość
Przez 6 tyg lepiej nie wspolzyc, mnie pierwszy raz po pologu po cc bolal pomimo delikatnosci meza i przerwalismy a juz 3 dni pozniej bylo ok. Nie pamietam dokladnie ale krwawienie trwalo moze z 5 dni reszte to.wylatywala taka surowica z ropa malo przyjemne tak czy siak. Kazda kobieta inaczej dochodzi do siebie wiec co mialo miejsce u mnie nie znaczy ze bedzie u ciebie

Gość gość
Pierwszy raz bolal i skonczylismy probe chyba po minucie bo nie moga wytrzymac. Nastepntm razem bylo nie przyjemnie ale wytrwalam. Potem juz tylko lepiej a teraz to chyba lepiej niz przed ciaza bo jak czlowiekowi sie bardzo chce a nie ma jak bo maluszek np.nie spi to sie chodzi nakreconym caly dzien i dopiero wieczorem moze ;)

Gość gość
Ja miałam 2 cc i współżycie zaczynałam po ok 3 tygodniach. Dlużej bym nie wytrzymała ;P Nic nie bolało :)