Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci z dużym temperamentem lubia ciche kobiety

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie

Gość word_up
żeby jeszcze miała dużą włochatą czipę ;)

Gość gość
O tak,lubię takie ciche,spokojne kobiety,byleby tylko lubiła seks.

Gość gość
jeśli będziesz akceptowała to, że będziesz zdradzana to spoko

Gość gość
gość dziś jeśli będziesz akceptowała to, że będziesz zdradzana to spoko Nie do końca rozumiem Twoj post...mozesz wyjaśnić?

Gość gość
mnie tez jakby wszystko jedno, faceci maja inne potrzeby, poza tym każdy inny, a zatem kazda potwora znadzie swego amatora jak to mowia :D inna sprawa to ze ty być może szukasz jakiś cech wyróżniających, a może masz kogos na oku, w każdym razie dziwne te twoje pytanie bo i 'tak' i 'nie' można odpowiedzieć i kazda odp. zdaje się być poprawna i prawdziwa, jakby trochę nielogiczne :D

Gość gość
gość dziś Zdajesz sobie sprawę, że osoby z dużym temperamentem mają dużą skłonność do zdradzania? A jako cicha kobieta będziesz z tyłu za mną i w końcu szukałbym zabawy z inną.

Gość gość
Ale wiesz dlaczego ona będzie z tyłu za Tobą? Tylko po to by kopnąć Cię w tyłek zdradzaczu!

Ciche kobiety bywają bardzo interesujące, jeśli okazuje się że mają pasje, bogate wnętrze. Natomiast w sferze intymnej taki facet faktycznie może być po jakimś czasie znudzony, jeśli nie zapewnisz mu dawki adrenaliny, nowych wrażeń i doznań. Z czasem seks staje się nudny jak wiele innych rzeczy i trzeba to urozmaicać by związek intrygował, wciągał wciąż na nowo.

Gość gość
gość dziś Nie jestem zdradzaczem tylko osobą z dużym temperamentem

Gość gość
Ja jestem szarą myszką, ale ładną i spodobałam się niejednemu facetowi, co ma duży temperament. Niestety, gdy on poznał mój charakter, to już nie był mną tak zafascynowany jak na początku. Chciał sobie jedynie na mnie popatrzeć.

Gość gość
gość dziś [16:12 I dlatego szukasz coraz to innej do zabawy?

Jeśli skrajności są ekstremalnie duże, faktycznie jest ciężko i myśląc pod kątem długiego związku - nie ma sensu się 'męczyć' ze sobą bo charakteru nie da się zmienić a ciągłe naginanie się jest frustrujące.

Gość gość
gość dziś Bo mam duży temperament i jedna mi nie wystarcza. Taki ze nie ogier i maczo! laseczki same się nawijają.

Gość gość
gość dziś Tylko głoopie jak but, desperatki i takie same jak ty zdradzaczki co swoje wrodzone koorestwo tłumaczą dużym temperamentem.

Gość gość
Ale zaraz zaraz..dlaczego od razu zakładacie,że jak ktoś jest cichy i nieśmiały to na pewno nudny w seksie? nie wiecie,że cicha woda brzegi rwie? ja jestem bardzo nieśmiała,ale jednocześnie bardzo napalona jakkolwiek to nie brzmi. Jedno z drugim ma niewiele wspólnego jeśli w ogóle cokolwiek. Mam potrzeby jak normalny człowiek. Po prostu trudno mi sie otworzyć,na pewno trudniej mnie zdobyć ale w związku jest już przecież otwartość. Nie jestem oziębła,facet ze mną będzie miał dobrze ;) Seks jak dla mnie powinien być jak najczęściej :D ale z ukochanym a nie z byle kim.

Gość gość
no i oczywiście jestem otwarta na eksperymenty,nie brakuje mi fantazji a to,że sie tak grzecznie zachowuje to cóż..zwykłe pozory

Gość gość
takie same pozory jak to, że facet z dużym temperamentem to taki, któremu jedna kobieta nie wystarcza 💤

Gość gość
Tak bo uzupełniają się jak wiadro i woda. Lepiej się nie da. To także tłumaczy niespożytą fascynację południowców blondynkami...Blondynki od zawsze uchodziły za uległe, delikatne i kobiece.

Gość gość
podobieństwa się NIE przyciągają, już wiele badań było na ten temat i wszystkie dają te same wyniki: ludzie preferują osoby podobne do siebie i w towarzystwie takich czują się najlepiej. Poza tym na cholerę cichej kobiecie temperamentny facet?

Gość gość
Cicha kobieta będzie nudzić faceta z dużym temperamentem.

Gość gość
takie same pozory jak to, że facet z dużym temperamentem to taki, któremu jedna kobieta nie wystarcza - no mam nadzieje :) ale tu niektórzy bredzą..

Gość gość
"podobieństwa się NIE przyciągają, już wiele badań było na ten temat i wszystkie dają te same wyniki: ludzie preferują osoby podobne do siebie i w towarzystwie takich czują się najlepiej. Poza tym na cholerę cichej kobiecie temperamentny facet?" XX jaki jest sens tej wypowiedzi? podobieństwa sie nie przyciagają ale ludzie wolą osoby podobne do siebie? czy pierwsza i druga częśc tego zdania nie zaprzeczają sie wzajemnie?

Gość gość
jak w magnesie "+" i "-" "+" i "+" lub "-" i "-" się odpychają ;)