Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

witam... Mam do Was pytanie czy to normalne ze tesciowa mowiac do mojej corki powiedziala o sobie per mama... Otoz ja mialam wyjsc na pol godz z domu, nie lubie malej-6mies. zostawiac z tesciowa ale czasem musze i ona kladla ja do gondoli i powiedziala: bedzie Cie miala mama na oku jak bedzie gotowac, oj babcia nie mama - poprawila sie. Czy to normalna taka pomylka? Ja nigdy nie powiedzialam o sobie do malej per babcia czy ciocia. Wydaje mi sie ze takie pomylki sie nie zdazaja... Tesciowa ma 58 lat, a nie 88... Dodam ze jest bardzo nachalna babcia. Mieszkamy razem to kilka razy dziennie przychodzi do Malej, najchetniej mowi ze by ja zabrala do siebie... Mowi mi ze najlepiej jakbym przestala karmic i dala mm to czesciej moglabym jak zostawic i na dluzej jak np musze jechac do urzedu, czy do lekarza itp. Czesto mowi do malej ze ty jestes moja. No i ma 4 synow a wiem ze chciala miec corke i jak tylko dowiedziala sie o ciazy to od razu chciala dziewczynke. Czy wszystko jest wg Was ok, czy powinnam miec reke na pulsie?

Gość gość
moim zdaniem jesteś przewrażliwiona.