Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu mężczyźni nie chcą żenić się z kobietami z dużym doświadczeniem seksualnym

Polecane posty

Gość gość

Wynika to z nieudacznictwa czy z kryzysu męskości?

Gość gość
Bo nie chcą pewnie czuć się gorsi. Ja związałbym się z kobietą dominującą, która miałaby nade mną władzę, psychiczną, z elementami do BDSM. Mogłaby tam mieć doświadczenie seksualne, ja niekoniecznie.

Gość gość
Przechodzony towar na schrott.

Gość gość
kompleksy

Gość gość
mezczyzni uwielbiaja sie zenic z kobietami doswiadczonymi. najlepiej do tego naiwnymi i uległymi :)

Gość gość
A jest jakikolwiek sens się żenić ?

Gość gość
Skoro kobieta jest bardzo doświadczona seksualnie to znaczy, że musiała mieć sporo kochanków. Więc odpowiedź jest prosta... facet nie chce takiej kobiety bo wiadomo, że po jakimś czasie będzie jej mało i zaczną się zdrady... tyle w temacie

Gość gość
z nieudacznictwa! wymagania doswiadczonej kobiety ich przerastaja!

Gość gość
gość dziś Skoro kobieta jest bardzo doświadczona seksualnie to znaczy, że musiała mieć sporo kochanków. Więc odpowiedź jest prosta... facet nie chce takiej kobiety bo wiadomo, że po jakimś czasie będzie jej mało i zaczną się zdrady... tyle w temacie x boisz sie, ze nie podolasz? :D:D

Gość gość
Bo po takim przebiegi smierdzi tobie ci/pa . Ja chce nową a nie uzywaną.

Gość gość
Ja związałbym się z taką, pod warunkiem, ze byłaby dominująca, mogłaby sobie mojego fiuta używać do zaspokojenia i języka, kiedy zechce.

Gość gość
dziwne pytanie chyba oczywiste, że brzydzimy się wchodzić w c****a, gdzie tyle męskich, obcych k***sów gościło i nie ma tutaj co doszukiwać się Bóg wie jakiej filozofii

Gość przerost tresci nad forma
zdefiniuj doświadczona seksualnie bo może tu tkwi klucz. jesteś prostytutką czy o co chodiz ? poza tym ogólnie podobno nie chca się żeniac może to nie chodzi o ciebie a ogolny trend.

Gość gość
Twojego jezyka uzywac do zaspokojenia jej lechtaczki?

Gość gość
taaa

Gość gość
gość dziś Skoro kobieta jest bardzo doświadczona seksualnie to znaczy, że musiała mieć sporo kochanków. Więc odpowiedź jest prosta... facet nie chce takiej kobiety bo wiadomo, że po jakimś czasie będzie jej mało i zaczną się zdrady... tyle w temacie x x Tutaj zdrady nie będzie, z powodu ilośc***artnerów. Kobieta z doświadczeniem, może mocnego w GĘBIE zostawić, i tego się boicie. TAKA PRAWDA, I TYLE W TEMACIE!

Gość gość
gość dziś "boisz sie, ze nie podolasz? " Nie muszę się bać bo nikogo nie mam ;P A wracając do tematu to tutaj nie chodzi o to czy facet podoła czy nie, jeśli kobiecie zależy tylko na seksie to nie ma znaczenia czy jej partner jest w tym dobry czy nie - po jakimś czasie nawet najlepszy kochanek zacznie się jej po prostu nudzić. Po kilku latach współżycia tylko z jednym i tym samym facetem w końcu zacznie odczuwać pewien niedosyt. Potem przyjdzie moment, że będzie ją kręcić uprawianie seksu z obcym mężczyzną, będzie kręcić ją już sam fakt, że będzie to robić z kimś w ukryciu przed swoim mężem, bo większa adrenalina, itp.

Gość gość
Faceci boja sie porownania!! Martwia sie tym, ze moga wypasc slabo w porownaniu z poprzednikiem. Nie chca uslyszec, ze maja malego fiutka, sa slabi w lozku i ze nie wiedza, co zrobic z kobieta w lozku, nie wpominajac, ze nie potrafia jej zaspokoic sexualnie!! ;)

Gość gość
gość dziś Bo po takim przebiegi smierdzi tobie ci/pa . Ja chce nową a nie uzywaną. x kazdy facet chce ladna kobiete i bedzie z nia bez wzgledu na to czy nie miala zadnego, 1 partnera czy 50 partnerowseksualnych, bo nawet nie jest w stanie tego sie dowiedziec i nie robi to juz zadnego znaczenia jesli facetowi kobieta sie podoba, a jak nie bedzie chciala seksu badz bedzie lezala jak kloda za kazdym razem to ja wymienisz na inna, tak jak kazdy inny facet, wiec twoj belkot tojakas forma obrony na zdemaskowanie czy co?:D wy sie boiscie, ze taka kobieta was zostawi, bo ju wam nie bedzie stawal, nie doprowadzicie ja do orgazm i wasza meskosc legnie w gruzach ooojjjj:( smutek

Gość gość
Ja pisałem, że taka, mogłaby dominować nade mną i używać mojego fiutka, czy języka, póki nie dojdzie, inaczej kara. ;)

Gość gość
gość dziś gość dziś "boisz sie, ze nie podolasz? " Nie muszę się bać bo nikogo nie mam ;P A wracając do tematu to tutaj nie chodzi o to czy facet podoła czy nie, jeśli kobiecie zależy tylko na seksie to nie ma znaczenia czy jej partner jest w tym dobry czy nie - po jakimś czasie nawet najlepszy kochanek zacznie się jej po prostu nudzić. Po kilku latach współżycia tylko z jednym i tym samym facetem w końcu zacznie odczuwać pewien niedosyt. Potem przyjdzie moment, że będzie ją kręcić uprawianie seksu z obcym mężczyzną, będzie kręcić ją już sam fakt, że będzie to robić z kimś w ukryciu przed swoim mężem, bo większa adrenalina, itp. x a ty mowisz o prostytutce czy o normanej kobiecie bedacej w zwiazku? chyba temat czytales z niezrozmieniem. Nie pomyslales, ze moze chciec sprobowac seksu z innym facetem jesli cale zycie jest z jednym ktory przestaje jej czulosc okazywac bo sie nia znudzil i zyje rutyna? Jak schrzanisz zwiazek a na jej drodze pojawi sie wyrozumialy, czuly i opiekunczy zabiegajacy o nia mezczyzna, czego w tobie nie bedzie potrafila odnalezc to tez powiesz, ze zalezy jej tylko na seksie? ... Moze jak dorosniesz to zrozumiesz o co chodzi w temacie.

Gość gość
To dosc typowa męska mentalnosc w zacofanym kraju.

Gość gość
gość dziś gość dziś "boisz sie, ze nie podolasz? " Nie muszę się bać bo nikogo nie mam ;P A wracając do tematu to tutaj nie chodzi o to czy facet podoła czy nie, jeśli kobiecie zależy tylko na seksie to nie ma znaczenia czy jej partner jest w tym dobry czy nie - po jakimś czasie nawet najlepszy kochanek zacznie się jej po prostu nudzić. Po kilku latach współżycia tylko z jednym i tym samym facetem w końcu zacznie odczuwać pewien niedosyt. Potem przyjdzie moment, że będzie ją kręcić uprawianie seksu z obcym mężczyzną, będzie kręcić ją już sam fakt, że będzie to robić z kimś w ukryciu przed swoim mężem, bo większa adrenalina, itp. x OT, TO CALA I JEDYNA PRAWDA ! Faceci zostali zdemaskowani!

Gość gość
gość dziś Bo po takim przebiegi smierdzi tobie ci/pa . Ja chce nową a nie uzywaną. x w kazda bys wsadzil bez wyjatku jak kazdy facet i wylizal 10 razy nieumyta

Gość gość
gość dziś "a ty mowisz o prostytutce czy o normanej kobiecie bedacej w zwiazku? chyba temat czytales z niezrozmieniem. Nie pomyslales, ze moze chciec sprobowac seksu z innym facetem jesli cale zycie jest z jednym ktory przestaje jej czulosc okazywac bo sie nia znudzil i zyje rutyna? Jak schrzanisz zwiazek a na jej drodze pojawi sie wyrozumialy, czuly i opiekunczy zabiegajacy o nia mezczyzna, czego w tobie nie bedzie potrafila odnalezc to tez powiesz, ze zalezy jej tylko na seksie? ... Moze jak dorosniesz to zrozumiesz o co chodzi w temacie. " x Mówię o normalnej kobiecie! Może faktycznie mało wiem, bo mam dopiero 24 lata i nie byłem jeszcze w żadnym związku. Wiadomo, że jak facet się nie stara to normalne, że kobieta szuka kogoś lepszego. Wtedy wina leży po stronie faceta. Gorzej gdy facet się stara a kobiecie i tak jest mało i potrzebuje innych, lepszych doznań. Zresztą co ja tam mogę wiedzieć? Owszem, nie zaprzeczę, że ja się obawiam, że mogę nie sprostać w wymaganiach jakiejś dziewczyny. Dlatego też jakoś nie mam ochoty aby się z kimś wiązać i tworzyć związek bo i tak jestem pewien, że znajdzie się ktoś lepszy ode mnie. A po co robić sobie jakieś nadzieje i potem cierpieć? :P ;)

Gość gość
gość dziś Ja pisałem, że taka, mogłaby dominować nade mną i używać mojego fiutka, czy języka, póki nie dojdzie, inaczej kara. oczko.gif x I to calkiem dobrze funkcjonuje! ;) ......np z takim scenariuszem: Przychodze do niego, otwiera drzwi ubrany w smycz pokornie oczekujac na rozkazy. Siadam na fotelu i kaze sobie podac wino. Podczas , gdy ja sacze wino on na kolanach caluje moje nogi i stopy. Za widoczny objaw podniecenia karze go i wpierw zakluczam jego klejnoty a potem wymierzam pejczem kare, kaze mu nadstawic jego usta i wlewam wino do jego ust prosto z moich ust......i w ten sposob rozpoczynamy zabawe ;)

Gość gość
I to calkiem dobrze funkcjonuje! oczko.gif ......np z takim scenariuszem: Przychodze do niego, otwiera drzwi ubrany w smycz pokornie oczekujac na rozkazy. Siadam na fotelu i kaze sobie podac wino. Podczas , gdy ja sacze wino on na kolanach caluje moje nogi i stopy. Za widoczny objaw podniecenia karze go i wpierw zakluczam jego klejnoty a potem wymierzam pejczem kare, kaze mu nadstawic jego usta i wlewam wino do jego ust prosto z moich ust......i w ten sposob rozpoczynamy zabawe oczko.gif xxx xx MMmm, od takiej Pani wszystko można przyjąć, nawet i ból.

Gość gość
gość dziś Kim jestes z zawodu? Bankowiec, masazysta?

Gość gość
Jestem samoukiem. Masażystą również mogę być o ile taka rola mi przypadnie kiedyś.