Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biżuteria dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Mam 14 miesięczną córkę. Jestem przeciwniczką przebijania uszu i przesadnego ozdabiania tak małych dzieci. Mała dostała jednak od dziadków prezent, jest to złota bransoletka (kółeczko), bardzo delikatna i typowo dziecięca. Myślicie, że wypada, żeby czasami dziecko coś takiego miało na rączce?

Gość gość
Jak dla mnie biżuteria nie jest dla dzieci.

Gość gość
Myślę, że jeśli założysz córce czasami taka bransoletkę, to nic złego. Tylko sprawdź czy małej, to odpowiada czy nie będzie próbowała ściągać.

Gość gość
Taaak i kup koniecznie magnez i trzymaj w torebce w razie gdyby ją zjadła . ...... takie małe dzieci są urocze same w sobie bez ozdób jak choinka.

Gość gość
Lepiej zostaw złoto na pamiątkę a jak chcesz to kup jej srebrna bransoletkę. Srebro jest antybakteryjne wiec nawet jak weźmie bransoletkę do buzi to nic się nie stanie, jeśli zgubi lub zniszczy to srebrnej nie będzie tak szkoda jak złotej. Złota jej dasz do noszenia jak dorośnie =) Możesz zajrzeć na pbsrebro.pl tam mają ładną i tanią biżuterię srebrną najwyższej próby.

Szukasz lampki nocnej do pokoju dziecka? Na stronie internetowej sklepu CoZaCena - http://www.cozacena.pl możemy kupić Lamki z bohaterami bajek: Kubuś Puchatek, Auta czy Spiderman. Lampki są kolorowe i nie duże. Będą idealnie nadawać się również jako element dekoracyjny.

Chcesz sprezentować małe metalowe autko, które jest w pełni przygotowane do montażu? Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam. Szybka i całkowicie kompletna wysyłka.