Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 5, 2016 Nagrałam filmik telefonem i chciałabym Wam pokazać, ale wrzuta mi nie działa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2016 ja bym Cię wrzucił na bolca teraz i mogła byś sobie pośpiewać a najlepiej to pomruczeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 5, 2016 Jakiego bolca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 5, 2016 Wrzuciłam przez Google. Może będzie działać https://drive.google.com/open?id=0B7cbo0V_tiEyMUpyOE9jSzMtQUU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2016 kobieto ile masz lat , że nie wiesz co to bolec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna_Myszka Kuku Kukawska 0 Napisano Marzec 5, 2016 Jest wiele znaczeń tego słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2016 sory dopiero zauważyłem co pisałaś o lewakach których nienawidzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach