Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabiera ich szybko

Dobrzy i pomocni ludzie szybko umierają

Polecane posty

Gość zabiera ich szybko

bardzo często tragicznie

Gość gość
Pewnie się przejmują a to nie służy zdrowiu

Gość gość
prosty powód, są otwarci, pomocni i nie samolubni, nie chciwi, stawiają innych przed sobą, wykonali swoją misje na tej ziemi i idą dalej

Gość gość
Taaaa .... czwórkami do nieba szli

Gość gość
bzdury

Gość gość
To jest prawda.W swoim otoczeniu obserwuję,że ktoś kto jest dobry,nic nikomu nie zawinił,umiera,a ci wszyscy mordercy,złodzieje żyją sobie dalej jak gdyby nigdy nic.Ja nie jestem głęboko wierząca,ale może ludzie o silnej wierze mi wytłumaczą gdzie tu sprawiedliwość?

Gość gość
gościu 20:36,powiedz to matce,która straciła jedyne dziecko a w bloku obok żyje debil co tłucze żonę i dzieci i ma się dobrze.Dlaczego on żyje a ci co nikomu krzywdy nie zrobili umierają.I nie mów ,że tam był potrzebny,bo mi też był bardzo potrzebny.To Bóg tak chciał?Czy ktoś jednak jest silniejszy od niego?Wierzący odpowiedzcie.

Gość gość
natura się sama z frajerów oczyszcza. pomocni to frajerzy!

Gość gość
gość dziś x Sprawiedliwość jest taka, że ci dobrzy już nie muszą cierpieć ziemiskich udręk i już są w niebie. Naszym celem nie jest ziemskie zycie na wieczność bo tu ludzie żyją tylko kilkadziesiąt lat na ziemi. Naszym celem jest wieczność w niebie, gdzie nie ma chorób, bólu i rozczarowań i cierpień.

Gość gość
Chciałabym w to wierzyć... ile bólu i samotności może znieść człowiek... nie warto być dobrym, bo tylko się oberwie, zostanie wykorzystanym i wyrzuconym na śmietnik...

Gość gość
gość z 20:48 to bezmózgi debil.

Gość gość
gość dziś To są fałszywe myśli. Oczywiście życie każdego kopie i tego dobrego i tego złego. Ale nagrodę ten dobry odbierze w niebie :) Warto być dobrym choćby inni dookoła mówili co innego... Teraz takie czasy nadeszły, czasy ostateczne, że ludzie są źli. Ale nie wszyscy :)

Gość gość
Ja naprawdę potrzebuję wsparcia,ale jak czytam jakie tu ludzie mają problemy to aż śmiać mi się chce.Jest tu ktoś powyżej 40-ki kto ma trochę oleju w głowie a nie tylko w co się ubrać na randkę.Boże,widzisz i nie grzmisz?

Gość gość
Gość z 21:04 nie uważasz,że tego dobrego kopie mocniej?Widzę po znajomych,człowiek do rany przyłóż do piachu,bandyta żyje jak król.