Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z a w i e d z i o n a

niewdzięczny znajomy, jestem zawiedziona

Polecane posty

Pomogłam mu w czymś o co mnie poprosił, a on nawet słowem o tym nie wspomniał, kiedy przyszło co do czego… Mam teraz wątpliwości czy w ogóle darzył mnie sympatią czy po prostu urabiał mnie swoim przyjacielskim podejściem i miłymi słowami po to, żebym mu pomagała. Może piszę to w złości, ale jestem okropnie zawiedziona jego zachowaniem, niestety polubiłam go i uważałam za bardzo fajną osobę. Wolałabym, żeby to było nieporozumienie...

Gość gość
A co dla niego zrobilas ? :)

Gość gość
Ogólnie mówiąc wzięłam udział w projekcie, który robił. Przed chwilą ogłosił wszem i wobec, że go ukończył, zasługi swoim znajomym przypisał, a o mnie nie ma ani słowa.. Nawet zaproszenia na imprezę związaną z wydarzeniem nie dostałam, chociaż wcześniej podobno miałam być w części "organizacyjnej" wydarzenia. Nie chcę się wdawać w szczegóły, ale jest mi przykro ;

Sam mnie o to poprosił, nawet mu tego nie proponowałam. Mógłby chociaż imię i nazwisko wspomnieć, a to kolejna okazja i żadnej wzmianki jak nie było, tak nie ma. Szlag by to trafił z tymi wszystkimi ludźmi, nic oprócz własnego nosa ich nie interesuje.

Gość gość
To bardzo brzydko postąpił , jest wstretny

Gość gość
Nie mozesz wszystkiego dla i nich robic a siebie krzywdzic. Przeczytaj ksiazke "Byc milym to przekleństwo" :)

Gość Quasimodo_kafeteri_2na10
Fajnie miec przyjaciol i znajomch to musi byc cos pieknego

Gość gość
Właśnie strasznie się zawiodłam… Niestety od zawsze jestem z tych "zbyt miłych". Uczono mnie, że ludziom powinno się pomagać, a inni często to wykorzytują :< Najbardziej przykro mi się zrobiło, kiedy on zrobił sam na moich oczach coś, co mieliśmy robić razem, z racji tego, że się przyczyniłam do projektu... I on najpierw zaproponował mi, że zrobimy to razem, a potem się słowem nie odezwał i nie pomyślał, że może mi być przykro kiedy zobaczę, że mnie wykluczył. Aż musiałam stamtąd wyjść, odetchnąć świeżym powietrzem, bo strasznie mnie to rozstroiło.

Gość gość
niestety ale ludzie tacy są, nie warto pomagać wiem coś o tym

ech… świat byłby lepszy gdyby ktoś choć czasami pomyślał o drugim człowieku ;/

pomogłam raz niepełnosprawnej sąsiadce wnieśc zakupy na 4 pietro, a ona nawet mi nie zapłaciła :(

Gość gość
współczuję :( niestety też dużo razy miałam podobne sytuacje, niektórzy ludzie to okropne buraki.

dobra, podszywie… daj sobie spokój.

w ogóle nie warto pomagac ludziom, a szczególnie Polakom, bo czlowiek tylko wychodzi na frajera albo idiote :(

Gość gość
Trzeba wyczuć komu pomoc a komu nie. Jesres za dobra. Przeczytaj ta ksiazke o ktorej wyzej pisalam. Ja ja czytalam i zmienilam sie na lepsza dla siebie :) tobie tez radze

i kolejny podszyw… nie pisałam nic o Polakach. 22:12 dzięki za radę, zainteresuję się tematem :)

Gość gość
My wiemy ze tu sa podszywy, nie martw sie tym. Zakładając temat lepiej sie zalogować by sie nie podszywali.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

w Namyslowie to biedota mieszka :P