Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyjazd w góry co zabrać?

Polecane posty

Gość gość

Jadę w góry opawskie one są po polskiej stronie w województwie opolskim w powiecie nyskim i prudnickim po polskiej stronie najwyższym szczytem w górach opawskich i na Opolszczyźnie jest biskupia kopa 889 metrów nad poziomem morza w górach opawskich po polskiej stronie są wsie pokrzywna jarnołtówek moszczanka i miasto Głuchołazy a po czeskiej stronie stolica gór opawskich opava jasenik zlate hory zobaczcie zdjęcia i poczytajcie o tych górach

Gość gość
Ja byłem tam kilka razy w tych górach ale latem jest jeszcze zima i pytam się co zabrać bo zimą nie byłem ja jestem z okolic Namysłowa namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest 120 km od gór opawskich na drugim końcu Opolszczyzny miasto Głuchołazy mają 15 tysięcy mieszkańców i są w powiecie nyskim

Gość gość
Wiem gdzie jest namysłów przejeżdżałem ładne miasteczko w górach opawskich też byłem ale tylko raz góry opawskie są miłe i kameralne to jedyne góry w województwie opolskim