Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obuwie zimowe na przyszły rok

Polecane posty

Gość gość

Czy są tu mamy, które kupują w tym okresie obuwie dla dziecka na przyszłą zimę? Znalazłam wiele świetnych ofert na sniegowce dla dziecka, ceny ponad 50% niższe. Z chęcią bym kupiła, ale waham się jeśli chodzi o rozmiar. Jak wybieracie rozmiar dla swoich dzieci?

Gość gość
Nigdy nie kupowałam butów na zapas na przyszły sezon czy na za rok na zimę.nie wiadomo nigdy jak stopa urośnie o ile rozmiarów. Mój syn ma w tej chwili 14 lat a stopa numer 45 przy wzroście 173. Czasem po roku czasu potrzebny byl but zimowy o dwa rozmiary większy czasem o trzy wiec odpadalo kupowanie na zapas.dalej odpada bo nie wiem jak stopa mu jeszcze urośnie mąż ma 46 numer buta wiec u syna nigdy nie wiadomo.

Gość gość
A ja zawsze kupuje buty na przecenienia na przyszły rok. W tym roku kupiła Ecco przecenione z 470 na 230 zł! Kupuje ok 2 rozmiary większe. Zawsze pasują. Nawet jak są trochę za duże to u bierze grubsza skarpetke. PS teraz już chyba za późno na zimowe buty bo w marcu ściągają kolekcje zimowa? Ja kupuję w połowie lutego i w niektórych sklepach już nie ma zimowej kolekcji.

Gość gość
I w tej grubszej skarpetce chod******apciach w przedszkolu/szkole ?

Gość gość
Może przecież ściągnąć ta skarpetke:) mój przedszkolak wiec go odprowadzam i mogę dopilnować

Gość gość
Dobrze ze stopa urośnie niecale dwa rozmiary. Jak pisałam u mojego syna nieraz but potrzebny byl większy o 3 rozmiary i wtedy pieniadze w bloto.masz dopiero przedszkolaka jeszcze rosnąć moze w różnym tempie

Gość gość
Kupowałam kilka razy kurtki zimowe na przyszły rok, ale butów nigdy. Starszy syn ma 5 lat, na pierwszą zimę miał rozmiar 22, na drugą już 25, na trzecią 28, a na czwarta 29, a w tym roku kupiłam my 31, więc jak widzisz autorko u nas nie sprawdziloby się kupowanie butów na zapas.

Gość gość
Rozmiar większe bym kupiła niż ma teraz tzn na długość 1 cm... Jeśli to oczywiście jakąś super okazja

Gość gość
Hl

Gość gość
Nie ryzykuję choć przyznam szczerze, że zawsze mnie kusi. Stopa różnie rośnie, a nie przekonuje mnie kupowanie za dużych i noszenie grubych skarpet. Córka na pierwszą zimę miała 20,druga 23,trzecia 26,vzwarta 28 za rok być może 29 może 30,kto to wie...

Gość gość
I dodam jak poprzedniczka, kurtki zimowe, akcesoria ,swetry owszem kupuje na zapas na wyprzedaży.

Gość gość
tak