Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy brzydota jest głównym powodem odrzucania?

Polecane posty

Gość gość

Co musi mieć brzydka osoba aby zainteresowała was bliżej?Czy styl ubierania faceta może być kryterium skazującym na porażke?-nie skrajnośći,ale np styl starszego pana na facecie 30+.

Gość gość
no w pierwszym wrażeniu to zawsze ktoś uznany za brzydkiego zostanie odrzucony, ciuszki niestety nie pomogą:o jak ktoś się podoba to chyba musiałby przyjść w dosłownie cuchnących ubraniach żeby zostać odrzuconym a jak się nie podoba to i najmodniejszy strój nie pomoże:P jedyna nadzieja w tym że ocena czy ktoś jest brzydki czy nie jest subiektywna i może trafisz na kogoś komu się spodobasz

Gość gość
Niedawno poznałam wyjatkowo brzydką dziewczynę, ale to tak brzydką, ze dawno takiej nie widziałam, miała obwisłe polyczki jak staruszka choc jest młoda, ,rękę zdeformowaną do chyba jakiejś choroby i ma... Normalnego chłopaka ( moze nie przystojnego, ale takiego zwyklego),aż byłam w szoku,że to jest para bo ta dziewczyna byla wybitnie brzydka... Ale co do pytania, to wyglad jest bardzo, bardzo wazny przy pierwszym poznaniu. Ale potem jak wyglad przypasuje to może odrzucić charakter to kolejny etap "eliminacji" :P

Gość gość
A co do tej brzydkiej dziewczyny... To chyba jakiś wyjątek, ze sobie kogoś znalazła , naprawdę,nie mam nic do brzydkich ludzi, ale ja bym obstawila, ze nikt jej nigdy nie zechce, a jednak, poza tym widać była ,ze jest jakas chora tzn miala ta zdeformowana reke i jakies problemy z poruszaniem sie, no i twarz jak mloda babcia