Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćDominika

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gośćDominika

Czesc kobietki. Mam takie pytanie, ale zaczne od poczatku. 5 lub 6 lutego mialam dostac @ ale ze mialam 6 wesele to od 1 zaczęłam brac tabletki anty (wczesniej nigdy nie bralam) zeby przesunac @. 10 wzielam ostatnia. A w nocy z 11 na 12 kochalam sie z moim facetem do konca. Wiecie o co chodzi :) 13 dostalam @ ale byla inna niz zwykle, krocej trwala i mniej krwawienia. Jakis tydzien temu zaczelam sie dziwnie czuc, jestem bardzo zmeczona, spie po 12h albo dluzej, mam zawroty i bole glowy.Bole podbrzusza, ktore zdazaly mi sie wczesniej tylko 2-3 dni przed @ a tu trwaja juz ponad tydzien, bo zaczely sie przed tym zmeczeniem i bolami glowy. Piersi tez mam inne niz zawsze niby mnie nie bola ale czuje ze cos sie dzieje a moj facet powiedzial dwa dni temu ze sa wieksze, takie bardziej kragle, na dotyk sa takie wrazliwe jak przy @. No i od wczoraj zauwazylam kolejny, hmm nie wiem ale chyba tez objaw, caly dzien normalnie moge jesc, ale gdy przyjdzie wieczor to jestem glodna ale jak pomysle o jedzeniu to mi zle, cos zjem na przymus ale mnie mdli. A i jeszcze jedno jakis czas temu, juz nie pamietam mama zapytala mnie o ciastka z kruchego ciasta o smaku cytrynowym co normalnie zjadałabym garsciami wtedy na sama mysl zrobilo mi sie nie dobrze i nadal tak mam. Czy mozliwe jest ze zaszlam w ciaze wlasnie wtedy? Dzien po odstawieniu tabletek? I choc pojawila sie @ ? Pomocy i z gory dziekuje za odpowiedzi :)

Gość gość
Za wcześnie na tego typu objawy. Zaszalalas z tabletkami to organizm się męczy i tyle.

Gość gość
Ja mysle, ze to od tabletek masz takie objawy, ale jak masz watpliwosci to zrob test.

Gość gość
a powiedz jak bralas te tabletki?nie od poczatku cyklu tylko tydzien przed @?tez tak biore na przesuniecie, jedna gyn mi powiedziala ze jak na antykoncepcji nie zalezy to OK, nawet lepiej niz cala serie, druga ze tak nie mozna, bo rozchwianie hormonalne itp. tak, mozesz byc w ciazy skoro nie bralas tabletek od poczatku cyklu wiec nie zatrzymaly owulacji.ale na 90% te objawy to od tabletek, bo nie bralas wczesniej.czy gyn co ci przepisal wie ze to tylko na przesuniecie?i co na to?

Gość gość
Rozchwiałaś organizm tabletkami dlatego tak się czujesz jak byś była w ciąży. Miałam podobnie jak brałam tabletki od polowy cyklu żeby przygotować się do zabiegu ginekologicznego. Lekarz mi je przepisał i ostrzegał że tak może być i było. Raczej nie jesteś w ciąży.