Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaprosił mnie do siebie czy chodzi mu o seks?

Polecane posty

Gość gość

Poznalismy się 2 tygodnie temuna imprezie. Przetanczylismy razem całą noc. Potem była pierwsza randka najpierw kino potem spacer po mieście noca. Na drugiej randce zabrał mnie do restauracji było bardzo romantycznie. Na następnym spotkaniu byłam z nim na przyjęciu u jego znajomych. Teraz miałabym się z nim spotkać 4 raz. On zaproponował ( z racji tego że wspominalam o tym że specjalizuje się w kuchni włoskiej) żebym przyszła do niego i razem przygotujemy jakąś kolację. Oboje jesteśmy dorośli, ją mam 32 lata on 30. Czy myslicie że chodzi mu o seks dlatego mnie zaprasza? Koleżanka uważa że nie powinnam do niego iść, a wy jak uwazacie?

Gość gość
no tak to już 5 randka !

jeśli zaprosił Cię doi siebie to po to zebyś przyszła a czy będzie seks to zależy od was obojga czego będziecie chcieli

Gość gość
no raczej jak bedzie kolacja to bedzie tez wino i sex. ale w czym problem? nie chcesz tego? jak sama napisalas jestes dorosła, to juz nie czas zeby pol roku chodzic za rączke.

Gość gość
No chyba normalne ,ze sex

Gość gość
oczywiście, że chodzi mu o seks. Powiem więcej, jeśli pójdziesz i nie będziesz z nim uprawiać seksu, to facet może stracić zainteresowanie, kontakt się rozluźni. Czwarta randka to "randka ostatniej szansy". Podoba ci się ten facet, lubisz go, pociąga cię? Jesteście dorośli, korzystajcie z życia, gimnazjaliści mogą się bawić w podchody i przetrzymywanie, pół roku czy rok dla jakichś durnych zasad. Jesteś dziewicą?

Gość gość
a swędzi cię szpara?

Gość gość
Nie jestem dziewica, ale przyznam że od 4 lat z nikim nie byłam. Podoba mi się bardzo i nie chce wszystkiego zepsuć, nie wiem czy to nie za wcześnie znamy się 2 tygodnie. Ale myslicie że jak zaprasza mnie do siebie to pretekst i chodzi mu o seks?

Gość gość
Nie słuchaj tych durnych rad, sama jestem dorosła i schrzaniłam mój ostatni "związek" bo poszłam po 1,5 miesiąca z nim do łożka. To było jakies 8 randek. On po tym nagle się zmienił , stracił jakby do mnie szacunek i wycofał się z tej znjamosci. Nie spiesz się, do niego możesz iść ale nie pozwól jeszcze na seks.

Gość gość
nie pretekst tylko jeden z elementów wspolnego wieczoru. normalni ludzie ciesza sie sexem.

Gość przerost tresci nad forma
te kafeteryjne rady :D jak sie zaczniesz do nich stosowac to nigdy z nikim sie nie spotkasz bo zawsz ebedzi ejakies ale. pójdziesz to zobaczysz o co mu chodziło przecież nie musisz się na wszystko zgadzać.

Gość gość
No pewnie że jemu chodzi o seks, ale ty powinnas to tak rozegrać żeby tego seksu nie było i żeby najpierw go rozkochać w sobie. Nie zrób tego błędu co ja, ja nie mogę sobie tego wybaczyć i wiem że zrobiłam żle idąc z nim tak szybko do łózka. Są faceci którzy skreślają kobiety które szybko ulegają zaraz po seksie, ja tak miałam i nawet sobie nie wyobrazasz jak się czuję

Gość gość
jezeli facet przestal cie szanowac po wspólnym sexie to byl debilem nie facetem. DO SEXU TRZEBA DWOJGA. PRZYPOMINAM :O

Nie zrób tego błędu co ja, ja nie mogę sobie tego wybaczyć i wiem że zrobiłam żle idąc z nim tak szybko do łózka.>>>>a nie pomyslalas ze nie jest z toba z innych wzgledow bo np. zauwazyl ze jestes taak czy owaka ? te kobiece teorie zawsze winne cos nigdy ona sama :D

Gość gość
Tak trzeba dwojga ale widać są faceci którzy szukając sobie kobiety do poważnego związku potrafią skreślić kobietę z takiego powodu.

Gość vivica_fx
nie boisz sie ze moze sie okazac zwyrodnialcem jak Kajetan, albo ze spotka cie to co zaginiona E.T? w dzisiejszych czasach lepiej byc samej i nie prowokowac takich sytuacji, bo nigdy nie wiesz kiedy nieswiadomie twoje zycie moze zostac powierzone czyjemus kaprysowi

Gość gość
a nie pomyslalas ze nie jest z toba z innych wzgledow bo np. zauwazyl ze jestes taak czy owaka ? te kobiece teorie zawsze winne cos nigdy ona sama smiech.gif >>>> Nie, a wiesz czemu? Bo do momentu seksu był oczarowany a potem zmiana w jednej sekundzie , po seksie było już niezręcznie/

Gość gość
pffff widocznie bylas kiepska i przewidywalna w łóżku.

Gość gość
A ja uważam że jeżeli masz ochotę się z nim przespać to po prostu to zrób bez względu na to czy będziecie razem czy nie.

zwyrodnialcem jak Kajetan>>on poszedl na korepetycje wiec rownie dobrze ktos moze przyjsc do twojej pracy i cie zabic czy jak idziesz po ulicy sa rzeczy nieprzewidywalne. v jednej sekundzie , po seksie było już niezręcznie/ >>nikt nie wie co zrobilas co mowilas i co bylo powodem wiec twoje domysly sa idiotyczne. moze powiedzialas ze twoj poprzendi facet w lozku byl bardziej meski czy cos i nie chodzilo o sex a to co mowisz czy robisz wiec czy to sie stalo po miesiacy czy staloby sie po roku co za roznica. jestes niezbyt rozgarnieta moze to dlatego zerwał ?

Gość facet to pisze
nie dawaj doopy, daj dopiero po kilku miesiącach lub nawet po roku. Jak mu zależy to poczeka, a jak tylko chce zaroohać to odpadnie i prawidłowo. Szanuj się bo inne tego nie robią. Pokazuj że ci zależy ale seks to poważna sprawa dla ciebie i tak lekko nie dajesz doopy. To mówi facet. Buena Suerte

Gość gość
Kajetan P czeka

na wyrok chyba czeka :D

Gość vivica_fx
poszłam po 1,5 miesiąca z nim do łożka. To było jakies 8 randek. On po tym nagle się zmienił , stracił jakby do mnie szacunek i wycofał się z tej znjamosci. omg. wmawiaj se ze za szybko. a potem rozkminiaj czy ni za dlugo, bo rownie dobrze mogl miec dosyc ze musial czekac az 8 randek, albo chcial z******** odhaczyc cie w excellu i papa. to nie te czasy ze dorosli ludzie czekaja miesiacami na cos tak prozaicznego jak jedzenie czy defekacja. nie wyolbrzymiajcie tak znaczenia seksu.

Gość gość
znudził się twoją szparą i szuka innej

Gość gość
nie idzicie przenigdy wczesniej do łóżka

Gość gość
Seks to nie prozaiczna rzecz jak jedzenie czy defekacja. Chyba Cie popiertoliło Gościu. Taką prozaiczną rzeczą jakim jest seks to jest dla zwierząt. Człowiek chyba stoi wyżej. Chociaż jak Cie czytam to mam pewne wątpliwości.