Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Anonim192837465

Marihuana konkretna śruba

Polecane posty

Witam. Około 3 tygodni temu po raz pierwszy zajarałem sobie z kumplami tak zwany "wodospad" Butelka itd. Pytanie kieruje oczywiście do tych "ogarniętych". Opiszę może na początek co się ze mną działo. W pierwszej kolejności musiałem przykucnąć.. za duża dawka.. następnie usiadłem na kanapie i wtedy było już tylko kozacko.. czułem się bardzo dobrze, błogo, moi znajomi cały czas coś gadali ale miałem to zbyt głęboko w poważaniu żeby coś odpowiedzieć. W pewnym momencie moje postrzeganie zaczęło się zmieniać.. nie wiem jak to wytłumaczyć, zacząłem widzieć pod innym kątem oraz miałem zaburzenia percepcji wzrokowej, uczucie wgniatania w kanapę.. 30 minut się zastanawiałem czy wstać i się napić piwa bo taka susz w gardle. Wstałem i się zaczęło... napiłem się piwa i poszedłem do kuchni po jakiegoś "pacmana".. Kiedy już wszedłem do kuchni zrobiło mi się czarno przed oczami i upadłem ale było w porządku, nic mnie nie bolało ani nic. Zawołałem kumpli i zaczęli mnie ogarniać co mi jest itd. Wtedy zaczął się nieprzyjemny etap. Zacząłem widzieć w 2D i to dosłownie.. kolega do mnie mówił to byłem przekonany że jest 1cm od moich oczu.. Obraz oddalał mi się i przybliżał i widziałem pod innym kątem wszystko.. i najgorsze że, wszystko ale to wszystko cokolwiek ktoś powiedział odbierałem to bardzo negatywnie, podam przykład, znajomy (znam go od 6 roku życia i ufam mu całkowicie) powiedział żeby zostawić okno w łazience na oścież żeby się przewietrzyło, z automata pomyślałem że chcę mnie okraść.. I teraz moje pytanie.. Czy wgrałem sobie jakiś "bad trip" ? Czy jest to spowodowane zbyt dużą dawką THC? nigdy nie miałem żadnych problemów umysłowych ani nic z tych rzeczy. Ktoś mi powiedział że miałem halucynacje. Co o tym sądzicie? Czy mogę to nazwać pi*dą ostateczną? Czy może coś w głowie mam nie pokolei? Dodam że tydzień później paliłem dużo i nic takiego nie miałem. Pozdro

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować