Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 letni związek co myślec o takim zachowaniu?

Polecane posty

Gość gość
teraz sabcia będzie się chwalić swoim świetnie zarabiającym piłkarzem - poszłaś do pracy? a zanim poszłaś to chleb miałaś za tyłek

kobieto ja mam 21 lat, zanim do pracy poszłam to chodziłam do szkoly i zdawałam mature. A tyłek przyznaje - mam świetny ;)

Gość autorkaa
utorko - tak są wychowywani polscy faceci - ich potrzeby są najważniejsze a to mówi i czego chce "baba" wypuszcza się drugim uchem albo to akceptujesz albo będziesz nieszczęśliwa do końca życia Xxxxxx Jeżeli to jest prawda to idę sobie strzelić w łeb, szukać faceta za granica albo zostanę lesbijka. Miałam nadzieję, ze nie wszyscy tacy są. Mój kiedyś pamiętał każda głupotę co do dnia- nawet jakieś któreś z kolei spotkanie i potrafił sobie przypomnieć w jego rocznicę. A teraz się z niego takie flaki intelektualne zrobiły :/

Gość gość
""Gdy twoj imprezuje w sobote, moj spi w domu przed niedzielnym meczem "" xxx na wątku który założyłaś napisałaś" "Ja mialam prace i musiałam zostac,bo na jeden dzien nie oplacało mi sie jechac i siedze sama w mieszkaniu a on sie tam swietnie bawi z kolegami. Czuje się strasznie samotna, zastanawiam sie czy przeprowadzka tu to nie był bład i czy moze nie jestesmy jeszcze gotowi na to by razem mieszkac ? " więc jednak chyba jednak trenuje podnoszenie kielichów a może nawet i wyrywanie nowych du/podajek

mam 21 lat, zanim poszlam do pracy to mieszkalam z rodzicami, chodziłam do liceum i zdawałam mature. ale przyznaje ze tyłek mam świetny ;)

Gość autorkaa
emat pieniedzy zaczełam bo okreslilas go"nierobem" co swiadczy o twojej bardzo malej wiedzy na ten temat, bo gdy twoj facet siedzi z piwem przed telewizorem moj z********a na silowni. Gdy twoj imprezuje w sobote, moj spi w domu przed niedzielnym meczem XXXXX No właśnie tłumaczę, ze nie nazwałam. Jakiś inny "gosc" nazwał. Więc nie pień się do mnie tylko do niego, przeczytaj jeszcze raz komentarze- wyraźnie widac ze kilka osób tam pisało pod tym samym nickiem. Nawet nie wiedziałam ze masz faceta poki się ta zadyma nie rozkręciła, co mnie to niby obchodzi? :/

Gość gość
tyłek masz świetny ale twój piłkarz kopnął cię dzisiaj w niego i woli bawić się z kimś innym

pojechal na mecz swojej dawnej, druzyny i tam spotka kolegow z ktorymi trenowal od lat- to mialam na mysli ;) w pilkarskich kontraktach jest zakaz pojawiania sie w takich mijscach jak puby czy kluby w sezonie, to tak zebys na przyszlos wiedziala kochana ;*

Gość autorkaa
Super, to jak juz sobie nawtykalyscie to możecie isc się kłócić w inne miejsce? Np. Na priv? Naprawdę szukałam porady a nie spamu.

Gość gość
co ty nie powiesz? może i jest ale ja nie raz z piłkarzami w sezonie po klubach szalałam

Gość gość
sabina84 dziś no czekam az cos odpiszesz i ide spac. Fajnie sie gada xxx adekwatnie do twojego poziomu

Przepraszam ja Ci porady udzieliłam, ale tak jak przypuszczałam, samotne stare panny zaczynaja swoje p********ie ;ppp A ta co ze mna pisze wyjatkowo agresywna a do tego czysta zazdrosc i wiedzy za grosz :p

Gość autorkaa
Widzę, że się nie doczekam żebyście się ogarnęły. Trudno. Moze ktos do rana odpowie na temat.

zalezy od ligi kochana, imprezowalas chyba z takimi z okręgówki ;p Oczywiscie ze to było adekwatne bo bardzo miło mi sie z toba rozmawia

Gość autorkaa
Przepraszam ja Ci porady udzieliłam, ale tak jak przypuszczałam, samotne stare panny zaczynaja swoje p********ie ;ppp A ta co ze mna pisze wyjatkowo agresywna a do tego czysta zazdrosc XXXXX Dzięki za opinię, miło ze zauważyłaś ze to nie ja ;p ale sadze ze nie ma sensu żebyś kontynuowała dyskusję z "gosciem" tutaj bo to do niczego nie prowadzi

Gość gość
A ta co ze mna pisze wyjatkowo agresywna a do tego czysta zazdrosc i wiedzy za grosz xxxx ha ha ha ha ha ha ha ha tak sobie wmawiaj!

ja niczego sobie wmawiac nie musze, w innym przypadku twoje ataki na moja osobe bylyby nie uzasadnione, a tak to ewidentnie masz jakis kompleks

Gość gość
kompleks? - je się po prostu z ciebie nabijam i cię podpuszczam a ty łykasz jak pelikan i plujesz pianą - może to ty masz kompleks? w temacie który założyłaś piszesz o swoim konkubencie zupełnie coś innego niż tutaj - więc cię podkręcam do pisania coraz to większych głupot - dawaj! pocukruj go jeszcze!

no ale w kazdym razie bardzo Ci dziekuje za rozmowe. Dzieki tobie ide spac z usmiechem na twarzy bo wiem ze w porownaniu z takimi kobietami jak ty, ktore swoj zal do swiata staraja sie wylac na forum, mam bardzo udane zycie! takze milej nocy i powodzenia, moze tez kiedys znajdziesz sobie faceta, tylko pamietaj - nie badz taka zrzedliwa bo zaden cie nie bedzie chcial ;) besos

a wlasciewie zastanow sie czemu zalezy ci na podpuszczaniu zupelnie obcej ci osoby na forum... czy napewno wszytsko z toba jest w porzadku? w poprzednim temacie napisalam ze moj chlopak nie odnajduje sie w nowym miescie i wyjechal na weekend do naszego rodzinnego miasta, i nie ukrywam tego ze jestem zla ze zostalam tu bo musialam pracowac, tyle ;)

Gość gość
srata tata spływaj już z tego wątku bo się nadęłaś i zaraz pękniesz i te twoje denne aluzje że ktoś nie ma faceta a ty masz a jak ma to na pewno gruby i chla piwsko te wstawki o świetnym tyłku i zarobkach twojego gacha żałosne! weź się głupia dziewucho za naukę - wybierasz się na studia a musisz "poprawiać maturę"? wyszczekanie nie zastąpi intelektu

Gość autorkaa
Jest tu ktos jeszcze?