Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lena255

Odchudzanie :)

Polecane posty

Witam:) Jestem tu nowa a wiec oprzedstawie wam sytuacje mam 24 lata 168 cm 2 lutego wazylam 103 kg dzisiaj po miesiacu 93 kg i to czysty przypadek...juz tlumacze miesiac temu przyjachalam do niemiec do opieki pierwszy tydzien nie jadlam praktycznie nic z nerwow bo bylo ciezko teraz jest ok ale babcia ma scisla djete wazywa ,ryby wszystko zdrowe wyzsza polka a wiec i ja zaczelam z nia tak jesc o stalych porach zeo slodkiego napoj cukru soli nic...do tego codziennie 2 godzinny spacer z babcia na wozku a tu sa gory i doliny wiec daje niezl wycisk wiec moze warto isc za ciosem i trzymac sie tego wszystkiego?co o tym sadzicie ?czy spadek wagi nie jest za duzy?czuje sie rewelacyjnie wygladam o niebo lepiej a znajomi na skejpie i rodzina nie moga sie nadziwic szkoda by bylo to zmarnowac czy ktos z was mial podobna sytuacje z nieplanowanym odchudzaniem?

Gość pamela996
Wiesz czasami człowiek po prostu nie daje rady i poddaje się.. tak było w moim przypadku bo próbowałam wielu sposób by schudnąć ale jak chudłam i później przestałam waga wracała jak bumerang ;/ to po prostu był zawsze cios poniżej pasa;/ było przykro, że tyle wysiłku na nic.... W końcu pomyślałam,że pomogę sobie i kupię suplement tak ludzie chwalą to może faktycznie pomaga.... Zamówiłam African Mango http://szczupla-kobieta.pl i stosowałam go ładnie 4 miesiące, schudłam 30kg i to był szok dla mnie bo jakoś nie wysilałam się zbytnio, jadłam regularnie i spacerki jak za jakiś czas i to wystarczyło... Jestem po kuracji już 3 miesiąc i efektu jojo nie ma ;) W końcu mogę żyć spokojnie i nie martwić się,że znowu będę wyglądać strasznie;)