Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STOS

PYCHA-WASZE ULUBIONE...

Polecane posty

Gość STOS

Jakie są Wasze ulubione potrawy, takie, które mogły byście jeść i jeść i wcale Wam się nie nudzą. Macie takie?

Gość biznes łomen
czerwony barszczyk zabielany smietanka i makaronik PYCHA

Gość To ja
Śledzie pod pierzynką. Delicje.... :)

placki po węgiersku, pizza, racuszki...........znowu głodna się robię a niech to 😡...........ostatnio zbyt często, trza to zmienić:P 🖐️

tosty posmarowane cienko masłem i musztardą, z wędzonym serem mozarella pysznie roztopionym i kółeczkami zielonych oliwek na wierzchu ;-)))

Gość mmmmmmmmm
pizza z tele pizzy na sosie smietanowym :)

Gość fanka avg
placki ziemniaczane, kluski śląskie (ale tylko jak zrobie je sama) ... gotowane brokuły albo kalafior z masełkiem:P, a na deser śliwki w czekoladzie zagryzane wiśniami :)

Gość sybillka
kotlety z piersi kurzych, z serem i szynką w środku, w sosie winno, serowo-pomidorowym. ryba w sosie pomarańczowym poza tym: wszyskie placki i kluski WSZYSTKIE, zupa pomidorowa z ryżm ale tylko mojej mamy

Gość sybillka
a.. i smazony ser, zółty albo camembert, do tego gruszka z żórawiną, najchetniej w czechach i nalesśnki po staroczeku (w gorącą konfiturą słiwkową, bitą smietaną posypane mielonym makiem. i knedliki czeskie ze sliwką i bita smietaną i masłem....mmmmm

sałata zielona z pomidorami lub sałatka grecka, makaron na wiele sposobów, pieczone udka kurczaka w wykonaniu mojej babci i jej pierożki...mniam mniam!

Gość ogólnie nie jestem...
wybredna,ale mam swoje ulubione np.szaszłyk,który przyrządza mój mąż i zapewne dlatego tak mi smakuje:) gołąbki,pierogi z wszelakim nadzieniem,oraz dobry kotlecik:)....acha no i wszelkiego rodzaju suróweczki...

Gość OJOJOJ
KACZKA PO CHIŃSKU W KRKOWIE W CHIŃSKIEJ KNAJPCE, JADŁAM TYLKO RAZ BO JA NIE Z KRAKOWA, ALE DO DZIŚ Z MĘŻEM PAMIĘTAMY I SIĘ ZNOWU WYBIERAMY.

Gość a ja wam powiem
uwielbiam canneloni-jakby ktos nie kojarzyl co to jest to szybko wytlumacze-to sa rurki z makaronu ktore nadziewa sie miesem mielonym i pieczarkami (warzywami) polewa sie sosem beszamelowym i pomidorowym i piecze w piekarniku-mniam mniam, pycha

Gość boże głodna się zrobiłam
idę do lodówki.....

Gość Simonka
* warzywa gotowane na parze * szpinaczek z patelni ze smietana * salatka grecka * platki owsiane z rodzynkami, orzechami, slonecznikiem, suszonymi morelami, cynamonem i jogurtem, mniammm:) * pieczony pstrag * soczewica z pieczarkami * vasa z zoltym serkiem i ogorkiem malosolnym * jogurt winogornowy z otrebami * pieczona piers indyka na ostro w papryce

oto moja lista: pierogi ruskie mojej mamusi sałatka grecka sałatka z tuńczykiem musli z mlekiem i bananem barszcz czerwony z uszkami z leśnymi grzybkami szpinak z sosem jogurtowo-czosnkowym maliny z bezami i bitą śmietaną klopsiki z drobiu w sosie koperkowym młode ziemniaki z koperkiem i masełkiem indyk pieczony na słodko, podawany z ananasem ogórki małosolne truskawki w każdej postaci chłodnik z mnóstwem warzyw najlepiej na kwaśnym mleku ser mozarella z pomidorami, czarnymi oliwkami i bazylią lody

Gość Smakosszka
W Geanie jest taka otwarta restauracyjka z jedzonkiem chińskim , zawsze zamawiam makaron , surówka , kuleczki kurczaka w kokosie , sajgonkę i to polane pikantnym sosem PYCHOTKA mogłabym to jeść codziennie ale do geanu mam 30 km!!!! jadł może kiedyś ktoś coś takiego??

od kilku lat, chociaż 2 x w tygodniu pożeram mozzarelkę z pomidorem i świeżą bazylią ciekawe, kiedy mi odejdzie...

Gość JA UWIELBIAM...........
Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym!pycha :) tak poza tym: zupa jarzynowa, pomidorowa i pieczarkowa sałatka z tuńczykiem bigos bogracz pierogi z mięsem i skwareczkami z boczku i cebulki jajko sadzone z ziemniakami i mizerią :) Potrawy mięsne też mi smakują ale te wyżej wymienione są moimi ulubionymi