Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie jestem prawiczkiem

DZISIAJ MI SIĘ ŚNIŁO ŻE ROOCHAŁEM normalnie miałem erekcje i wytrysk

Polecane posty

Gość już nie jestem prawiczkiem

To było niesamowite uczucie przyśniła mi się kobieta która leżała na łóżku była całkiem golutka i tak słodko wypinała tyłeczek w moją stronę i zalotnie mrugała oczkami i puszczała mi buziaczka, ja stałem przy łóżku i pała sztywna więc podszedłem i widząc że jej dziurką są już całe mokre od razu załadowałem ptaka raz w jedną i po chwili w drugą dziurke i to jest po prostu szok! bo ja to normalnie wszystko czułem jak go wkładam, w cipce było bardziej miękko cieplutko i tak jakbym wkładał między dwa kawły ciepłego mokrego mięsa i normalnie czułem te fałdy uwypuklenia w pochwie Wtedy nagle się obudziłem z niesamowicie sterczącym penisem i miałem wytrysk to było cudowne ❤️ chce tak śnić codziennie to był jak sen na jawie, to było tak żywe jak nigdy dotąd, nigdy nie miałem tak realistycznych snów z takimi realnymi odczuciami, ogólnie mi się rzadko coś śni ale to było niesamowite!!!

Gość gość
jesteś bardzo grzesznym człowiekiem powinieneś iść do spowiedzi i opowiedzieć wszystko księdzu. Ze szczegółami. Także o tym jak często się masturbujesz i jak to robisz

Gość gość
kup se,kilo karczku zrob dziure i podymasz w realu:-D :-P

Gość Piwosz      22lata
ale takie mięso jest se zimne :D

Gość gość
obgotujesz bedzie cieple a potem je zszamasz:-D :-P

Gość gość
dzisiaj mi sie już nie przyśniło nic :(

Gość gość
Bo to durniu jesy polucja jak nie walisz konia to raz na dwa tyg masz cos takiego!

Gość gość
ale ja takie coś miałem pierwszy raz w życiu, sen i realne fizyczne odczucia, nigdy nie miałem takiego czegoś wcześniej i ogólnie mi się praktycznie nic nie śni

Gość gość
Szynka i w kaloryfer :-D Wtedy bedzie cieplo :-D