Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prostytutka mieszka obok mnie. Wczoraj dziady przychodzily do 1 w nocy.

Polecane posty

Gość gość

Czy ona nie moze ich umawiac popoludniami? Niektorzy musza isc do roboty na rano. Jak tak bedzie robic to tu dlugo nie pomieszka :D

Gość gość
popoludniami też pewnie ich umawia

Gość gość
Serio?

Gość gość
C***j mnie obchodzi kto tam przychodzi jak jestem w pracy, ale zeby wolac jakichs dziadow w srodku nocy?

Gość gość
zgłoś do sądu rodzinnego i do proboszcza aby uratował zbłąkaną bo sądzić to każdy potrafi.

Gość gość
Czytanie ze zrozumieniem sie klania :D Pisze, ze dziewczyna powinna sobie umawiac klientow jak ludzie sa w pracy.... A nie ze ja sie budze bo jakis podpity dziad sie afiszuje.

Mówisz głośne hałasy były hehe Trzeba było też iść może byś zniżkę dostał:D

Gość gość
Hehe

Gość gość
Ona ma taką pracę i musisz to zrozumieć. Przecież ona też chce żyć. Nie przeszkadzaj jej.

Gość gość
Czy ja jej przeszkadzam? :D Kasa z klientów za dnia nie wystarcza? Bedzie mi przyprowadzac szemrane towarzystwo po nocy...

Gość gość
Dokładnie, nie wiadomo kto przychodzi. Jak chłop chce seksu i jest s********m i cwaniakiem to jak zobaczy nastolatkę wracająca z imprezy to ja zaatakuje w drodze do tej k*****. To trzeba byc głupim, żeby sprowadzać nie wiadomo co po nocy na swoje osiedle....

Gość gość
:D:D

Gość gość
A droga jest?

Gość gość
Nie wiem, nie interesuje mnie to jak jej nie idzie za dnia bo za drogo to niech spusci z ceny I tak dobrze nie wyglada w srodku nocy nie wiadomo ile makijazu by nalozyla

Gość gość
U mnie nie mieszka prostytutka tylko młoda para ale też się bardzo głośno kochają :D wczoraj chyba do 2-3 w nocy, nie wiem dokładnie nie patrzyłem na zegarek. To jest właśnie piękne gdy młodzi ludzie pierdolą się jak zwierzęta. Przecież wszyscy tacy byliśmy. Oprócz przegrywów oczywiście :D

Gość gość
Wolność to wolność. W dzień chodzą Ci którzy się ukrywają przed żoną plus stresy w pracy a w nocy w weekend Ci którym się nie udało wyrwać na imprezzie. Poza tym autorka jest chyba zazdrosna. Bo ta d***** nie musi wstawac do roboty ona ma przyjemna prace i pracuje kiesy chce.

Gość gość
Czy ja wiem kiedy chce..... O 2 w nocy? :D

Gość gość
gość dziś co za zboczeńcy trzeba było zadzwonić na policje że jest za głośno

Gość gość
nie mam nic do tej dziewczyny, mój kolega woził swoja znajoma na wyjazdy, mowil mi sporo o tej branzy hehe, wiem, ze bywa ciezko w zyciu, przyjmowanie klientów po nocach jest glupie, kolega mi wlasnie mowil, ze nikt normalny nie dzwoni do prostytutek-cichodajek w nocy, wk*****a to sasiadow, latwiej o psychola w srodku nocy, ktory no wlasnie.... nie wiadomo czy nie skorzysta z okazji jaka jest napotkanie samotnie idacej dziewczyny....

Gość gość
nie podoba mi sie, nie czuje sie komfortowo z tym, ze ona sprowadza dziadow jakichs po nocy czy to takie trudne do pojecia? :D

Gość gość
Brzmi jak prowo. Mało która w nocy przyjmuje. Większość mieszkań to zwykłe burdele gdzie każda ma swój pokój i po prostu przychodzą normalnie jak do pracy.

Gość gość
Nie musisz wierzyc. Moze to jakas cichodajka....

Gość gość
Co chcesz od prostytutki? Taki sam czlowiek jak ty. Zawod potrzebny i szanowany.

Gość gość
co, sam chodzisz po k****ach w srodku nocy? niech sie ona tak nie afiszuje z tym....

Gość gość
u mnie w bloku też taka mieszkała... te.z zapraszała w nocy ... a jak już kończyli zabawę, to wyła tak, że sąsiedzi ją słyszeli...

Gość gość
wez przestan, nieznane dziady wlocza sie po nocy.....

Gość gość
a może sami nie uprawiacie w nocy seksu co? Żal wam dupę ściska do nie jesteście takie dobre jak ona!

Gość gość
Oj, zapewniam cię, ze uprawiam :) ze ona sie nie boi przyjmować debili w nocy :D

Gość gość
gość dziś Niby dlaczego debili? Normalni mężczyźni nie mający partnerki. Ona zastępuje im dziewczynę czy żonę. Oni robią to samo co Ty uprawiają seks.