Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue baby blue

czy wszyscy faceci na tym forum to przegrywy

Polecane posty

Gość gość
napewno jesteś z tępym c***jem który cię zostawi, bo nie zasługujesz i dostajesz innym kobietą do pięt. opinia która się sieczysz jest żałosna dzi'wko

Gość gość
Bo dziewictwo jest bardzo ważne w związku po tym ocenia sie kobiete czy sie szanuje. Kobieta dziewica powinna być jako jedyną partnerką seksualną tutaj chodzi o szacunek.

Gość blue baby blue
leżę i kwiczę… :D

Gość gość
gość dziś kolejny raz robisz ten sam błąd! Pisze się "zazdrościsz dziewicOM, kobietOM"! Ile razy mam cię jeszcze poprawiać? ;o

Gość blue baby blue
Nie uważam, żeby zachowanie dziewictwa świadczyło o szacunku kobiety do samej siebie.. Jeśli straciła je z kimś kogo kochała, a nie z pierwszym lepszym na dyskotece to nie wiem w czym problem. Rozumiem oczywiście taką sytuację - jeśli partner zachowywał wstrzemięźliwość z powodów ideologicznych i teraz chce mieć na partnerkę taką samą kobietę.. Ale jeśli uprawiał seks ze wszystkim co się rusza albo został prawiczkiem tylko dlatego, ze nie miał okazji to nie ma prawa czegoś takiego wymagać. Wartość ludzi objawia się w czymś innym niż w błonie. Chodzi o stosunek do życia, do innych ludzi. Chciałbyś dziewicę, która się "szanowała", a przy tym była dla innych złym człowiekiem, wykorzystywała innych na jakieś sposoby, miała wygórowane mniemanie o sobie? Ta błona nie świadczy o człowieku. Uczucia owszem :)

Gość gość
świeczka się rozgrzała i zrobiła się giętka w tyłku , mieliście już tak ?

Gość gość
12:50 nieważne, nie rozumie kogo to obchodzi jak pisze, skoro pisze prawde byłem z taką, dala mi kosza bo nie byłem dobry z twarzy, powiedziala, ze nie widzi tego związku,a le z facetem dobrym z twarzy widziała kobiety suki

Gość blue baby blue
może tamten drugi miał słownik

Gość gość
Pustaku nigdy nie zrozumiesz o co chodzi w szacunku trzymajac dziewictwo nie tłumacz sie zwiazkami. Kobieta szanujaca to kobieta trzymajaca dziewictwo dla meża prawiczka a takie ładacznice ktore sie nie szanują i nie trzymają dziewictwa to divy! Pokusa chec skosztowania to brak szacunku i nie ma nic wspolnego z miloscia.

Gość gość
dla męża prawiczka ha ha ha ha

Gość gość
Uwazasz ze w kazdym zwiazku w ktorym jestes powinnas uprawiac seks? Ja bym nie mogl robic po kims mialbym odruchy wymiotne

Gość blue baby blue
Nie wyzywaj mnie proszę od pustaków i "ładacznic", bo nie masz o mnie i o moim życiu zielonego pojęcia. Widocznie mamy inne podejście do świata. Ja szanuję ludzi, którzy nie krzywdzą innych, postępują szczerze i w zgodzie ze swoimi uczuciami. Szanuję ludzi, którzy potrafią porozmawiać z drugim człowiekiem i spróbować zrozumieć jego sytuację czy motywy, które nim kierowały - nawet jeśli nie są zgodne z ich przekonaniami. To lepsze niż rzucanie inwektywami, bo wydaje nam się, że jesteśmy lepsi i mądrzejsi od drugiego człowieka, którego nawet nie znamy. Uważam, że pokora to jedna z najważniejszych cech, których człowiek powinien się w życiu nauczyć.

Gość blue baby blue
A przeczytałeś uważnie wszystkie moje wypowiedzi w tym wątku?

Gość gość
Nie wiem, czy wszyscy to przegrywy, ale wiem, że nawet największy przegryw płci męskiej więcej w życiu zawdzięcza samemu sobie niż najbardziej zaradna kobieta. Przestańcie oceniać facetów kobiety, bo prawie każda z was niczego w życiu nie osiągnęła własnym nakładem pracy, a jedynie żerując na dobroci innych. Kobiety nie wiedzą co to dyskomfort i być zdanym na siebie, bo kobiecie co druga obca osoba pomoże jakikolwiek miałaby problem, facetom mało kto pomaga, sami muszą sobie radzić.

Gość gość
gość dziś oczywiście że nie byłeś dobry z twarzy bo jesteś tryskającym żółcią agresywnym prostakiem, to na pewno ma odbicie w wyglądzie twojej twarzy, nikt normalny nie chce z takimi ludźmi przebywać a co dopiero się wiązać

Gość gość
Dziewictwo jest bardzo ważne w zwiazku mowie sie o tym od 1000 leci ze taka trzymajaca cnote do slubu szanuje sie i nie kieruje sie moda ze musi uprawiac seks z kim jest w zwiazku. Latwo stracic dziewictwo a zatrzymac to trudno a kobiety nagminie kieruj sie pokusą a takie sie kompletnie nie szanuja i mozna porownac taka do dziewczyn z klubu ktore sie puszczaja.

Gość Jajeczka
Nieprawda :D nie wszyscy :) ja na pewno nie.

Gość blue baby blue
Nie wiem jakie kobiety znasz, bo ja kompletnie inne. Kobiety i mężczyźni to ludzie. A ludzie jak wiadomo są różni. Jedni są zaradni, potrafią sobie radzić w życiu bez pomocy innych, a niektórzy to po prostu manipulanckie lenie, wykorzytujące każdą okazję i każdego człowieka. Nie generalizujcie, płeć nie ma tu nic do rzeczy, chodzi o to jaki ktoś ma charakter.

Gość blue baby blue
Cieszę się zatem :D

Gość gość
13;10 ty jesteś chora kupywałem jej kwaitka, chodziliśmy do kina i nie uważalem ją za gorszą, chociaż była kobieta, a wszystkie kobiety to suki

Gość blue baby blue
Jak wyżej. Mamy po prostu inny pogląd na pewnie sprawy i inną wagę przywiązujemy do danych cech w drugim człowieku. Każdy ma prawo do własnego zdania, ale po co zaraz wyzywać wszystkie kobiety w każdym wątku od "puszczalskich".

Gość blue baby blue
Może trochę za ostro opisałam to w pierwszym poście tego wątku, ale naprawdę denerwuje mnie to ciągłe sprowadzanie każdej kobiety do błony dziewiczej albo robienie z niej pustej lali, której życie polega na znalezieniu tępego partnera z dobrą klatą lub upolowaniu grubego portfela z kieszeni biznesmana.

Gość gość
A ty autorko trzymaj cnote do slubu bo chcesz sie k***ic nie trzymajac cnoty dla meza prawiczka! Pytałaś sie czy twoj facet jest prawiczkiem czystym?

Gość blue baby blue
Myślę, że takie sprawy będę omawiać ze swoim partnerem, jeśli zajdzie taka potrzeba :)

Gość gość
A mnie draznia tak jak autorka ktora nie wie o co chodzi o dziewictwie! Tu nie chodzi porownania ale partnetka musi dla niego trzymac cnote bo tylko wtedy sie szanuje.

Gość blue baby blue
jestem największą kurwą na kafeterii i daję za darmo, są chętni chłopcy? mam dziwkarskie geny, chętnie przekażę je przyszłym pokoleniom

Gość gość
Co w tym złego, że ktoś chce dziewicę? Wy też macie jakieś preferencje i oczekiwania wobec facetów, których nie zmienicie, więc czemu facet, który domaga się jednej cechy od razu jest tutaj mieszany z błotem. Założę się, że każda z was też ma jakąś cechę bez której facet jest skreślony. Pewnie większość kobiet z automatu skreśla z powodu np. wzrostu poniżej jakiegoś pułapu, czy bezrobotnego faceta, wtedy jest dobrze, ale jak my za coś skreślamy to jesteśmy nieudacznikami i przegrywami. Wy kobiety się uważacie za święte krowy, widzicie wszystko jednostronnie, do wszystkiego rościcie sobie prawa.

Gość blue baby blue
Wiem o co chodzi w dziewictwie, sama jestem dziewicą. I piętnastu lat nie mam. Po prostu nie uważam, żeby należało poniżać innych ludzi dlatego, że nie żyją w zgodzie z Twoimi przekonaniami. Nikomu krzywdy nie zrobili, co najwyżej sobie. Ty szukaj takiej kobiety, która będzie żyła w zgodzie z Twoimi przekonaniami, a innych przestań wyzywać od puszczalskich, daj im żyć i podejmować własne decyzje. Skoro szukasz tej jednej jedynej to inne i tak nie powinny Cię interesować ;>

Gość blue baby blue
Nie ma nic złego w tym, że chce dziewicę i takiej szuka. Ale to chyba nie jest powód dla którego musi obrażać każdą kobietę, która podjęła decyzję niezgodną z jego przekonaniami? Ja też nie mówię, że wszyscy blondyni to oszuści, bo kiedyś jeden nie potraktował mnie w odpowiedni sposób. Gdybym założyła, że szukam prawiczka to bym sobie szukała, ale nie nazywałabym każdego kto prawiczkiem nie jest "puszczalską świnią". Denerwuje mnie czytanie takich wątków, w których facet obraża wszystkie kobiety, a równocześnie narzeka, że żadna nie zwraca na niego uwagi. Trzeba szukać odpowiedniej osoby i tyle. Ludzie są różni. I mężczyźni i kobiety potrafią się okropnie zachować.