Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue baby blue

czy wszyscy faceci na tym forum to przegrywy

Polecane posty

Gość gość
blue baby blue to k******a

Gość gość
jesteś spalona na tym forum szmatko żałuję c****ja z którym jesteś pewnie mialo się całe miasto

Gość gość
"Wiążąc się z nie dziewicą popełniacie ryzyko związku z morderczynią po aborcji" jest taki wątek autorka ma rację, niektórzy faceci naprawdę przeginają

Gość gość
Czepiamy bo bardzo mało jest dziewic a to jest przykre dlatego sie czepiamy kobiet na forum.

Gość gość
Bzdura, że chodzi o obrażanie nie dziewic. Niejednokrotnie pisałem tylko, że chcę dziewice i nic ponadto nie zamieściłem, żadnych obelg i natychmiast pojawiły się tabuny jadowitych, wulgarnych postów. Kobiety zachowują się tak, jakby miały monopol na wybieranie i odrzucanie za określone cechy, a facet nie ma prawa do żadnej selekcji, bo zaraz dostaje listę, jakim to potworem, przegrywem, nieudacznikiem jest od kobiet, które nie mają tego, czego on akurat poszukuje. Przy tym głowę daję, że same kobiety, które tak się zachowują jadą równo w innych tematach i rozmowach z koleżankami po facetach, którzy nie mają tego, czego one sobie życzą od faceta.

Gość blue baby blue
Musisz po prostu poszukać swojej jedynej :) Obrażanie kobiet na pewno w tym nie pomoże, bo jak widzisz wyzwałeś np. mnie od puszczalskich, a ja dziewicą akurat jestem. Wyluzujcie trochę, dajcie innym żyć, na pewno spotkacie wymarzoną dziewczynę.

Gość blue baby blue
No cóż, nie wiem jak to jest u Ciebie. Ja piję to tego, że po prostu co chwilę natrafiam na wątek, w którym autor wyzywa kobiety od "pustych", "puszczalskich", "k***w" i długo by pisać. I widać, że to piszą zakompleksieni ludzie, bo zwyczajne osoby nie mają w zwyczaju wyzywać obcych ludzi… Przykro się to czyta, tym bardziej, że to pewnie młodzi chłopcy, a ja mam siostrę w tym wieku i nie chciałabym, żeby miała takiego chłopaka. Życzę powodzenia w szukaniu partnerki :)

Gość gość
Dziewice po 22stce wygineły jak dinozaury

Gość gość
blue baby blue lubi ssać pały

Gość gość
blue baby blue musi byc bardzo fajna inteligetna dziewczyna👄🌼

Gość gość
blue baby blue czeka na spuszczonko jurnej pały

Gość blue baby blue
Dziękuję za miłe słowa :)

Gość gość
blue baby blue ma swoje spojrzenie na swiat i zdrowe zasady, dzisiaj juz sie takich prawie nie spotyka, dla mnie jestes super, tak trzymaj👄

Gość gość
jajca urwalbym takim na srodku rynku ktorzy ponizaja kobiety

Gość gość
blue baby blue, mysle ze szkoda Twojego czasu na takich idiotow, chcesz spotkac tu fajnych ludzi z zasadami?

Gość blue baby blue
Dzięki! :) Staram się w życiu postępować według zasad, które wpoili mi moi mądrzy rodzice. Cieszę się, że na tym forum można spotkać takie uprzejme osoby.

Gość blue baby blue
W sumie będę zmykać z tego tematu, bo faktycznie widzę, że rozmowa z chamskimi podszywami nie ma żadnego sensu… Założyłam wątek trochę zbulwersowana, bo było mi przykro czytać te wszystkie komentarze o kobietach. Tak samo nie lubię kiedy wszystkich mężczyzn wkłada się do jednego wora, sama jestem szczęśliwą znajomą, partnerką i córką wspaniałych szarmanckich mężczyn, którzy potrafią obdarzyć drugiego człowieka miłością.

Gość gość
blue baby blue wiesz, widzialem tu taka akcje, pojawila sie dziewczyna, grzecznie sie przywitala a ci idioci zacheli ja hejtowac, ale pojawil sie jeden spoko facet i debile sobie odposcili bo widzieli ze nie maja szans:D.

Gość gośćEve
Autorko po co taki temat, wiadomo że prowokujesz sh/itstorm, można sobie darować.

Gość gość
nie znam ale wiekszosc chyba tak

Gość gość
Sama mozesz to przeczytac🖐️ zobacz topik 'pije-kawekto-sie-przylaczy-p_6478987'

Gość gość
To chyba nie sluchalas bo od dawna sie mowi o trzymaniu dziewictwa do slubu ktore jako jedyne sie szanuja rodzice to mowia, w szkole, kosciele a robisz zupelnie inaczej to jak to jest z toba? A twoj facet to prawiczek czysty bo jak nie to zerwij z nim

Gość gość
'Pije teraz kawe kto sie przylaczy' autorka ibrise

Gość blue baby blue
Niby dlaczego robię zupełnie inaczej? I skąd Ty to wiesz :P

Gość blue baby blue
Zerknęłam na ten temat, faktycznie masz rację… Niektórzy ludzie chyba po prostu lubią obrażać innych dla samego obrażania ;P