Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna z przebiegiem

Polecane posty

Gość gość

Taka sytuacja: poznajecie mężczyznę (33lata), a on na 2 randce mówi wam, że jego ex go zdradzała (z kim popadnie) i że on po rozstaniu też sobie poodbijał. Może ja jestem dziwna, ale od razu skojarzył mi się z siedliskiem chorób ;/ Pocałowałybyście takiego? Uprawiały z nim seks?

Gość gość
Ja na pewno nie. Jak człowiekowi raz puszczą hamulce, to później mogą mu działać coraz gorzej....

Gość gość
pewnie. lubię choroby :)

Gość gość
na pewno jest bardzo smaczny i mocno kochający skoro pozwalal na to :)

Gość gość
Powiedz mu wprost, zeby sie przebadal przed seksem. Musi to zrozumiec raz sie z nim przespisz i bedziesz cierpiec cale zycie.

Gość gość
On nie wiedział, że ona go zdradza. Fajnie mi się z nim rozmawia i jakoś tak dziwnie go prosić "przebadaj się na 10 różnych rzeczy". Pewnie by pomyślał, że jestem nienormalna, ale jak oboje sobie poszaleli, to się robi niezły tłum ludzi ... + byli partnerzy tych, z którymi szaleli.

Gość gość
no to nie zastanawiaj sie tylko poszukaj innego :)

Gość gość
Ten sie chociaz przyznal, inni sie moga nie przyznac wcale.

Gość gość
Wg mnie to wydziwiasz.On ma ponad 30 lat to czego oczekiwałaś no chyba nie jakiegoś prawiczka bo jak chcesz takiego oszołoma co nie bzyka bez zobowiązań to masz pełno prawiczków na kafe chociażby. Powinnaś się cieszyć, że jest doświadczony w seksie. Im więcej kobiet miał facet tym większe prawdopodobieństwo, że będzie Tobie wierny i dojrzały emocjonalnie.

Gość gość
Nie, nie oczekuje oszoloma, czy cos, ale nie chce zlapac hpv czy innych rewelacji. Tak trudno to zrozumiec? A faceci podchodza lekko do takich spraw, lekcewaza badania i tyle.

Gość gość
to nie zadawaj sie z nim, zostaw go dla mnie, ja lubie choroby :)

Gość gość
gość dziś Wg mnie to wydziwiasz.On ma ponad 30 lat to czego oczekiwałaś no chyba nie jakiegoś prawiczka bo jak chcesz takiego oszołoma co nie bzyka bez zobowiązań to masz pełno prawiczków na kafe chociażby. Powinnaś się cieszyć, że jest doświadczony w seksie. Im więcej kobiet miał facet tym większe prawdopodobieństwo, że będzie Tobie wierny i dojrzały emocjonalnie. x stul pys.k zalosny prawiku.:O teorie prawikow wyglasane na kafe sa pozbawione mozgu:O prawik to stan umyslu:Ouposledzonego

Gość gość
nie stuchaj prawikow, oni nie maja ZADNEGO pojecia o zwiazkach i kobietach:( i szerza brednie na kafe. Takich bredni jak na kafe to sie nigdzie nie nasluchalam ani nie naczytalam. Posluchaj, jesli puszczal sie z kim popadnie to bedac z toba tez bedzie sie puszczal, wiec to ze ma "doswiadczenie" a raczej choroby weneryczne nie gwarantuje ci ze bedzie ci wierny! latwo mu przychodzilo zaliczanie lasek to ciebie tez latwo zaliczy i porzuci. skoro dla niego seks nie wynikal nigdy z milosci i checi wsadzenia sobie to laczego mialby byc tobie akurat wierny? jaki to ma zwiazek z dojrzaloscia? seks bez milosci to dojrzalosc? hahahaha prawikom powinni zablokowac mozliwosc wypowiadania sie raz na zawsze!

Gość gość
dziś To bylo tak, ze on byl tej swojej dziewczynie wierny, ale po rozstaniu w ramach odreagowania jej zdrad i rozstania to troche go ponioslo, ze szalal przez rok. A jej byl wierny ;/

Gość gość
na miejscu faceta bym powiedziala: nie pasuje to wypad.

Gość gość
na miejscu faceta bym powiedziala: nie pasuje to wypad. xx I przez takie cos kobiety sie boja mowic o takich rzeczach, a potem lataja po lekarzach.

Gość gość
mnie kur/w/iarze nie interesują, i co to za tłumaczenia, ona miała wielu to i on musiał? :o mądry człowiek tak nie postępuje, zachował się jak szmata z niską samooceną która próbuje coś sobie udowodnić :o unikam takich

Gość gość
nikt ci nie kaze sie interesowac tym mezczyzna, nie pasuje to odczep się. nie rozumiesz? spadaj od niego, nie zaslugujesz na niego.

Gość gość
gość dziś kolejny przykład, który pokazuje, że kobiety gardzą prawiczkami i chcą "bardzo" doświadczonych heh

Gość gość
gość dziś gość dziś kolejny przykład, który pokazuje, że kobiety gardzą prawiczkami i chcą "bardzo" doświadczonych heh x raczej dowod na to, ze prawiki z kafe sa tepe i nie umieja czytac ze zrozumieniem !naprawde nie widzicie, ze kazdy was wyzywa za wypisywanie glupot i przekrecanie prawdy?? a jesli masz chlopcze kompleksy ze sobie jeszcze nie wsadziles to idz to specjalisty a nie zbrudzasz fora swoimi zalosciami i wyzaleniami:O ehh

Gość gość
dziś No wlasnie - chcial sobie cos udowodnic. Tak powiedzial. I powiedzial, ze to typowe meskie myslenie. A ja jak go poznawalam, to myslalam, ze mial max 2 dziewczyny i tyle ;/ Tak sie konczy ocenianie po wygladzie.

Gość gość
ale nikt cie nie zmusza do zadawania sie z nim, nie odpowiada - droga wolna, a nie wytykasz cos czego nie czaisz.

Gość gość
gość dziś dziś To bylo tak, ze on byl tej swojej dziewczynie wierny, ale po rozstaniu w ramach odreagowania jej zdrad i rozstania to troche go ponioslo, ze szalal przez rok. A jej byl wierny ;/ x tez mi wytlumaczenie:( jak sie poklocicie to tez sobie tak odreaguje i bedziesz go bronila???:O daj sobie dziewczyno z nim spokoj, bo potem bedziesz tu zakladala tematy, ze cie zdradzil a ty go kochasz i bedziesz szukala porady czy masz mu wybaczyc. Lepiej sie zastanow czy ma to sens. Ja bym z takim nie tracila czasu. Debil jeszcze przyznal sie, jakby bylo sie czym chwalic, to tylko swiadczy o nim ze latwo wszystko mu przyszlo. Dla mnie ten czlowiek nie jest ani troche dojrzaly do zwiazku i milosci. Typowy felerny koles zaliczacz niewarty uwagi. Zrobisz jak uwazasz, ale potem sie tu nie zal jak inne:O Skoro zakladasz tu temat to przynajmniej wez pod uwage opinie innych.

Gość gość
odpusc sobie tego facxeta , i radia maryja posluchaj w spokoju i trwam poogladaj,

Gość gość
odpusc sobie tego facxeta , i radia maryja posluchaj w spokoju i trwam poogladaj, wwwww Ktoś tu ma problem ze sobą....

Gość gość
Nie wstydzi się pójść do łóżka z facetem ale powiedzieć zeby się przebadal to juz jakoś głupio ;)

Gość gość
Pamiętacie gościa o nazwisku SIMON MOL ? Jak chcesz skończyć jak partnerki owego pana, to słuchaj rad forumowiczów, którzy piszą Ci, żebyś nie przejmowała się partnerkami faceta który Ci się podoba...

Gość gość
Powiedz mu, że nie chcesz go obrazić, żeby źle tego nie odebrał, ale skoro jego byłą miała wielu kochanków, to bezpieczniej czułabyś się, gdyby on się przebadał, bo boisz się, że ona coś przyniosła, a on nie ma żadnych objawów, bo czasem pojawiają się dużo później, a czasem tylko u kobiet.

Gość gość
na bank ma HIV:O pomysl sobie ze wsadzal w kazda napotkana w dyskotece, w jakichs brudnych spelunach bo tam daja i nie trzeba z takimi chodzic ani zabiegac/starac sie o takie, a skoro przelecial sobie x lasek ot tak to musialy byc to laski te co innym tez ot tak na "czesc moze bzykniemy sie" daja krocza:O albo po alko albo galerianki dla kasy , bo gdzie i jakie mu mogly tyle krocza udostepnic w tak krotkim czasie na zawolanie, gdyby facet mi naopowiadal ze "musial sobie pokorzystac" rzyglabym :O