Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna z przebiegiem

Polecane posty

Gość gość
porzadnych mezczyzn juz nie ma :(:(:(

Gość gość
powiedzial ci, ze sobie POODBIJAL ???????? co to za slowo?! [szok i niedowierzanie] na 2-ej randce???????? powaznie????????? teraz to juz same smiecie na tym swiecie zostaly:( same plugawe gowna :(

Gość gość
te s****wa maja czelnosc mowic, ze kochaja, a potem sobie odbijaja? ha ha ... normalnie padlam, ale patola .... s****wa pozbawione uczuc

Gość gość
pewnie teraz sobie tez odbija a ty zachodzisz za glowe na kafe:D czy bedzie wierny:D:D:D i czy jest dojrzaly:D:D

Gość comodo_66
nasyp mu trucizny do picia, a potem oderżnij kutola i wybiel go w ace :)

Gość gość
gość dziś na bank ma HIVpechowiec.gif pomysl sobie ze wsadzal w kazda napotkana w dyskotece, w jakichs brudnych spelunach bo tam daja i nie trzeba z takimi chodzic ani zabiegac/starac sie o takie, a skoro przelecial sobie x lasek ot tak to musialy byc to laski te co innym tez ot tak na "czesc moze bzykniemy sie" daja kroczapechowiec.gif albo po alko albo galerianki dla kasy , bo gdzie i jakie mu mogly tyle krocza udostepnic w tak krotkim czasie na zawolanie, gdyby facet mi naopowiadal ze "musial sobie pokorzystac" rzyglabym pechowiec.gif wwwww Może to koleżanki były? Jakieś znajome ze studiów czy pracy a nie od razu z dyskoteki? O ile gościu mówi prawdę.

Gość gość
dziś Wyjasnil, ze to chodzilo o brak poczucia, ze jest meski i chcial sobie udowodnic w ten sposob. Rok zaliczania lasek. ja nie wiem, czy tak bylo, czy on sobie taki obraz siebie chce wykreowac, ale nie powiem, zeby mi sie milo tego sluchalo..

Gość gość
Lepiej być z mężczyzną z przebiegiem niż jakimś prawiczkiem ! Poczytaj na kafe niektóre kobiety piszą bardzo wulgarnie o prawiczkach z pewnością znają ich więc wiedzą co piszą. Ja im wierzę na słowo choć sama nigdy prawiczka nawet nie widziałam. Wg mnie powinnaś się cieszyć, że masz prawdziwego mężczyznę a nie prawiczka.

Gość gość
jesteś idiotką ,dla ciebie tylko stępiały ruhacz,masz zadatki na szmatkę bo z takim umysłem daleko nie zajdziesz,to do tej co jej ruhacze imponują nie do autorki

Gość gość
kochanie, jaki ty masz przebieg? :D

Gość gość
Moj kolega kiedys powiedzial, ze gdyby jakas laska poprosila go o badania, to by sie poczul urazony i ze ona nie ma do niego zaufania. Niby niebezpieczne czasy a i tak ludzie maja to gdzies. Oczywiscie kolega sie profilaktycznie nie bada, bo uwaza ze nic mu nie jest i nie bedzie.

Gość gość
Nibynie slyszy sie zeby w gronie znajomych ktos sie od kogos zarazil a ludzie sie jakos poznaja...

Gość gość
Mnie nie dziwi to, że sobie facet zaliczał. I nawet nie widzę w tym nic złego. Jak jest wolny to niech sobie zalicza. Tylko jaki facet o tym mówi kobiecie? IQ sugerujący otępienie umysłowe.

dziś taki ktory nie zalicza i chce sie wykrecowac... tacy co zaliczaja to juz po kilku takich przechwalkach zauwazyli ze to daje odwrotny efekt w efekcie czego nie zaliczyli... wiec udaja ze nie zaliczaja

Gość gość
Nie trzeba mieć nawet doświadczenia w tej kwestii ani zbytnią lotnością umysłu nie trzeba się wykazywać, żeby stwierdzić jedno: o tym się nie opowiada, amen.

Gość gość
ja zaraziłam się HPV od takiego niby porządnego. Nikomu nie można ufać.

Gość gość
up