Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elinaroz

czemu niektórzy próbują wmówić innym kompleksy?

Polecane posty

Gość elinaroz

nie rozumiem tego wiem co mi się w sobie podoba a co nie, jednak to akceptuje i nie robie sobie niepotrzebnych kompleksów, jednak niektórzy chcą mi je wmówić, po co? dodatkowo chcą żebym zaczeła gorzej myśleć o rzeczach które mi się w sobie podobają. co im to daje? moje myślenie i tak się nie zmieni więc czemu chcą mi wmówić kompleksy, zwłaszcza gdy powiem że to i to w sobie lubię to wtedy jeszcze bardziej chcą mi wmówić że to nie prawda, no ale przecież ja chyba wiem lepiej nie mówie że wszyscy tak robią, ale mam sporo znajomych którzy tak robią i wnerwia mnie ich takie zachowanie

Gość dd_reporter
bo mają troche wypaczony pogląd na życie/ludzi i chyba nic ich tak nie wnerwia jak ktoś kto jest w dużej mierze z siebie zadowolony i potrafi iść przez życie z uśmiechem :)

Gość gość
Bo sami je mają i nie lubią gdy ktoś ma szczęście ich nie mieć Mi raz "koleżanka" tak przygadała że przestałam na jakiś czas chodzić na basen i bynajmniej nie chodziło o nadwagę

Gość elinaroz
mi taka znajoma próbowała mi wmówić że przez to że jestem taka to zawsze będę sama, miałam gdzieś jej słowa i znalazłam miłego, pracowitego, romantycznego mężczyzne a ona dalej jej sama i ciągle mi próbuje wmówić tą samą rzecz

Gość prawictwo pospolite 152
co to znaczy wmówić kompleksy ? Ze jak nie jestes mirandą Kerr to po tobie ?

Gość gość
spadaj stad prawictwo

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona