Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci apeluje do was abyscie olewali nie dziewice! Niech ich rozwiazle

Polecane posty

Gość gość

I puszczalskie geny wymra bezpotomnie! Tak dziala selekcja naturalna! A puszczalskie nie dziewice nie sa juz zdolne do zakladania rodzin!

Gość gość
s********j frajerze

Gość gość
Po co o tym piszesz? Każdy facet wie, że to podstawowa zasada, nigdy nie wiązać się z niedziewicą, bo taka może wszystko powiedzieć na temat swojej przeszłości.

Gość gość
Tak, tak, apeluj do mężczyzn siedzących na damskim forum. A na których MĘSKICH forach wypisujesz takie apele?

Gość gość
Póki co to ty jesteś samotnym frajerem i nic się na to nie zanosi by jakaś nawet najbardziej zdesperowana takiego frajara zechciała.

Gość gość
Moim skromnym zdaniem lepiej być samotnym niż z nie dziewicą. Piszecie o tej samotności, jakby to miała być nie wiem jak przerażająca kara. Krew was zalewa z wściekłości. To widać, jednak prawda boli. My sobie tutaj spokojnie piszemy, to wy wyskakujecie z takim jadem i agresją, że głowa mała.

Gość gość
faceci tutaj nie siedzą

Gość gość
Koleś, krew Cię zaleje, wyluzuj. Bądź sobie z kim chcesz i nie zakładaj bzdurnych wątków

Gość gość
Autor będzie walił konia do końca życia ale koń ma być też dziewica

Gość gość
no niestety ale dziewczyna przestala być dziewicą to potrzebuje do tego faceta wiec wtedy i on jest zeszmacony, zbrukany bo nie jesteś już prawiczkiem i taki facet powinien juz do konca życia być z tą kobietą którą rozdziewiczył a która ona go rozprawiczyła ale życie takie głupie nie jest jak wy byście chcieli i jest mnóstwo związków gdzie ona i on mieli już partnerów, gdzie ona miała a on nie, i gdzie on miał a ona nie i żyją w szczęściu, bo ludzie mają gdzieś przeszłośc partnera (no chyba że ona lub on się puszczal i ma setke partnerów) bo liczy sie terażniejszość a większość miała 1/2/3 partnerek/ów zanim znalazł/a tą/tego jedyną/ego

Gość gość
Faceci apeluje do was abyscie olewali nie dziewice xxxxx Jak chcesz żeby nie było dziewic to faceci musieliby sporządnieć. Apeluj do kolegów żeby sporządniali.

Gość gość
p**********y prawiku czemu apelujesz na damskiej kafeteri ?

Gość gość
jak widać na przykładzie autora, prawiczki są chyba chore psychicznie

Gość gość
W zyciu nie zwiazalbym sie z nie dziewica to najgorsze s****wo ever!

Gość gość
autor po prostu będzie sam… i na dobre to wszystkim wyjdzie, nie rozmnoży się

Gość gość
I powiem to, choć szkoda słów, że będziesz kiedyś sam Całkiem sam i bez żadnych szans

Gość gość
13:58 idz se idiotko pospiewak karaoke gdzie indziej :)

Gość gość
obraziłeś ją, a może to była ostatnia dziewica na świecie?

Gość gość
14:01 nie potrzebna mi dziewica ktora czuje wstyd i zazenowanie ze chce byc dziewica do slubu!

Gość gość
prosze apeluj do facetów, bo my wolimy mężczyzn a nie takich popaprańców :D

Gość gość
14:03 a mezczyzni wola dziewice :)

Gość gość
oj no to nawet w dziewicach wybrzydzasz? będzie ciężko

Gość gośćEve
szukajcie prawiczki na ŚDM, o ile zechcecie odczepić się od kompa

Gość gość
jam dziewica. ale mam trądzik

Gość gość
Takie durne prowo a wy to lykacie. Sama nieraz zakladalam takie topiki dla jaj zeby zobaczyc jak sie laski wkurzaja. Nie karmcie kolejnego trolla.

Gość gość
prawiku i tak świata nie zmienisz, chcieć to ty sobie możesz, apelować też ale życie jest inne niż tego chcesz :P są niedziewice które mają mężów a którzy nie są tak głupi żeby patrzeć tylko na mięcho między nogami, bo ocenią to kim jest kobieta a nie to czy ma zlepek w pochwie :P dodam tylko że błona może bardzo szybko się przerwać, np podczas gimnastyki, mojej koleżance pękła podczas w-f, zabolało ją tam mocno, krew jej poleciała, ona się przestraszyła, a potem lekarz powiedział że wskutek urazu (byliśmy na łyżwach, wygimnastykowana nie była, ale się przewróciła, zrobiła prawie szpagat i puf) błona została przerwana, a u niektórych ta błona jest tak cienka i mała że kobieta nie dość że nic nie poczuje (co najwyżej lekkie ukłucie) to i krew nie poleci :P no i powiem ci tylko jeszcze to że kobieta może sobie dorobić błone :D ja jestem kilkuletnim związku ze swoim pierwszym chłopakiem, wiadomo że dziewicą nie jestem ale mnie samej nie obchodziło jego przeszłość, wystarczy że wiedziałam że robił to tylko z kobietami z którymi był związku i że miał ich mniej niż 4, a tak to mam kolege który jest prawiczkiem i aktualnie spotyka się z dziewczyna która już nie jest dziewicą (miała jednego partnera) i świata poza nią nie widzi :)

Gość gość
wiemy, że to prowo, też trollujemy

Gość gość
ludzie mają problemy...