Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jak sioę zachowujecie wobec faceta w którym się skrycie podkochujecie

Polecane posty

Gość gość

CZy spuszczacie wzrok gdy z nim rozmawiacie ? Unikacie go ? A może dajecie mu sygnały ?

Gość gość
nijak

Gość dd_reporter
tworzymy laleczkę voo doo i wbijamy szpilki w głowę - żeby zachorował psychicznie :)

Gość gość
to dlatego tak zlewasz smakosza żeby tego nie okazać? a czemy wy głupie baby boicie się tego okazywać? faceci latają jak pieski za wami starają sie a wy nic tylko byście brać chciały i byś ciągle wychwalane kompelementowane noszone na rękach a od siebie totalnie nic zero

Gość dd_reporter
smakosz to jakiś psychopata czy co? bo był taki horror jesli dobrze pamętam:)

Gość gość
smakosz taki nick ma kucharzyna i fotki obiadów wstawia

Gość gość
Kiedy się mijamy, kieruje wzrok w inną stronę. Kiedy rozmawiamy staram się patrzeć co jakiś czas prosto w oczy, być może czegoś się w nich próbuje doszukać .. Normalnie rozmawiam a raczej odpowiadam na pytania :) bo on jakoś tak na mnie działa ze mnie lekko onieśmiela a w życiu daaaleko mi do nieśmiałej :)

Gość gość
w d**e też wbijacie te szpileczki ?

Gość gość
realnie też taka jesteś oszka i odpowiadasz półsłówkami byle jak najmniej się odezwać? bo inni się zawsze produkują a ty max 5 słówek. Jak złożysz jakąś 2-3 zdaniową wypowiedź to święto jest

Realnie to mi sie buzia nie zamyka a pisze zwiezle bo udzielam sie tez na innych tematach i pisze z telefonu bo leze w lozku z bolem glowy

Gość dolly at school
Ja teraz jestem w takiej sytuacji.. Trzymam go trochę na dystans, bo nie jestem pewna czy w ogóle jest zainteresowany. Często się peszę, nie potrafię długo krzyżować z nim wzroku. Kiedy przypadkiem się dotkniemy zrywam się trochę przesadnie… Czasem specjalnie go olewam. Jak tak teraz myślę to trochę głupio robię. Ale sytuacja jest taka, że jeśli ja pokażę jawne zainteresowanie, a on go nie odwzajemni to niestety będę w nieciekawej sytuacji ;)

Gość gość
14,28 pokaz mu cycki a nie piertol:-P

Gość dd_reporter
czemu będziesz w nieciekawej sytuacji? trzeba miec na takie rzeczy wy/je/ba/ne, nie ten to inny. najgorzej to tak się pie/rdo/lic w tańcu przez długi czas, bo mogłabyś się kim innym zając :D w du/pe nie wbijamy, bo nie zależy nam na tym żeby byli impotentami :D

Gość dolly at school
Łączą na sprawy powiedzmy "zawodowe", w dodatku on jest starszy i taka zakochana małolata może później stanowić przeszkodę, gdybyśmy mieli jeszcze współpracować :P Nie pokazuję piersi byle komu :D

Gość dd_reporter
czemu będziesz w nieciekawej sytuacji? trzeba miec na takie rzeczy wy/je/ba/ne, nie ten to inny. najgorzej to tak się pie/rdo/lic w tańcu przez długi czas, bo mogłabyś się kim innym zając :D w du/pe nie wbijamy, bo nie zależy nam na tym żeby byli impotentami :D

Gość gość
upcio