Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdnhvfgj

JĘCZENIE W ŁÓŻKU WAŻNE PTR

Polecane posty

Gość hdnhvfgj

Taka niedzielna popoludniowa myśl z doopy. Zawsze mnie zastanawialo czemu jest tak, że jak faceci jak uprawiają seks z kobietami to te kobiety z reguły jęczą, a faceci zwykle siedzią cicho. Nie sprawia wam to aż takiej przyjemności faceci?

Gość gość
nie jęczę za dużo bo się muszę skupić a lepiej brzmi jak to kobieta sobie mruczy przecież

Gość gość
Nie bo to kuttasek dobija do scianek cipki, przez co kobieta czuje to bardziej:D

Gość gość
najlepsze to jak kobieta dochodzi na jeżdżca i jeszcze lanie popuści to nie ma nic lepszego

Gość gość
kobieta im bardziej jeczy tym bardziej mnie podnieca, a wtedy pieprze ja ostro az cycki fruwaja:P

Gość gość
najlepsze to jak jej babka , matka i córka są obok w pokoju a ty jedziesz ją w tyłek jak szalony ! ja tak miałem i nie mówię o swojej żonie bo nie mam.

Gość gość
Raz bylem w hotelu to przez sciane slyszalem jak facet zapinal babeczke, ona to sie darla w niebo glosy, pozniej go widzialem na korytarzu i to byl murzyn:D:P

Gość gość
Wkurzają mnie te łóżka w hotelach bo strasznie skrzypią i nie można rżnąć bez opamiętania dlatego często bzykam na podłodze niestety. To samo w hotelach na poddaszu biorąc od tyłu nie można się wyprostować do końca i trzeba kombinować ...