Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o facetach, którzy wolą być sami, niż z brzydkimi kobietami?

Polecane posty

Gość gość

Czy nie uważacie, że właśnie dlatego powinno się wprowadzić tzw. podatek bykowy dla wybrednych lekkoduchów?

Gość gość
My nie będziemy płacić na jakieś stare krowy ! wolimy dawać kasę prostytutkom

Gość gość
myślę, że to głupie… rozumiem, że nie chce się być z kimś kto nas zupełnie fizycznie nie pociąga, bo związek to nie przyjaźń. ale nie rozumiem ludzi, którzy znają osobę ze świetnym charakterem, odczuwają przyjemność z bliskości z tą osobą, ale nie będa z nią bo może być poniżej ogólnie przyjętych "standardów" wg innych.

Gość gość
gość dziś ha czyli jak ja jestem 35 letnim facetem i mam koleżankę która ma fajny charakter i lubię z nią przebywać ale jest gruba i mało atrakcyjna i nie pociąga mnie fizycznie to muszę się z nią wiązać ?

Gość gość
Doskonale rozumiem takich mężczyzn. Osobiście też wolałabym być sama niż w związku z brzydkim facetem, który mnie nie pociąga.

Gość dd_reporter
koński ryj czy brak jądra?

Gość chic_chic
gruba to wg ciebie ile kg względem wzrostu? :D

Gość gość
16:48 Przeczytaj uważnie co napisałam… Pociąg jest niezbędny. Ale jeśli ktoś jest gruby, brzydki ale Cię pociąga i nie będziesz z nim, bo np. koledzy to wyśmieją albo Ci wstyd… To jest głupie.

Gość gość
podatek bykowy albo 13 kul w potylice wybieraj

Gość gość
Ja osobiscie wybraabym kule niz zeby zyc i uprawiac seks z oblesnym facetem. Co sie grubaski, brzydule dziwicie, macie zrąbane, błedne geny ktore muszą wyginąc. Jak nie potraficie zadbac o siebie, nie macie determinacji do walki o wyzsxy standard, wiec nie zasługujecie na przekazanie swoich genow dalej. Macie wyginąc bezpotomnie. Zwiazek dwojga ludzi to seks ktory zawsze moze skonczyc sie potomstwem i wtefy co? Wasze dzieci tez beda takie brzydkie, skrzywione jak wy. Podziekujcie swoim rodzicom, ze was mimo ze pewnie byli i sa brzydcy powołali was na swiat. Bo tak jest brzydcy rodzice=brzydkie dzieci. Dlatego faceci was nie chca, nie chca miec brzydkiego, wadliqego potencjalnego potomstwa

Gość dylematy_za_grosz
huehue, faceci i ICH potomstwo. kiedy wreszcie zrozumiecie że jesteście kobietom potrzebni głównie jako dawcy spermy, a żeby miały SWOJE potomstwo - nie ma nic trwalszego niż relacja matki z dzieckiem, nie ma silniejszej i czystszej miłości niż ta która matka obdarza dziecko. To matka nosi je pod sercem i zawsze będzie przy nim, cokolwiek by się nie działo. Tak to zaprogramowała ewolucja. Wy tylko dajecie ten element którego brakuje do poczęcia, a potem równie dobrze może was nie być w zyciu dziecka, co i potwierdza życie. Jak słysze takie teksty ojców, że a małe dzieci są słodkie, ale ledwie pobawi się z nimi 2/3 godz i już wymięka, zaczyna sie tlumaczyć że on to tak dzieckiem się zajmie jak już osiągnie ten spartański wiek, a do tego czasu niech mamusia zajmuje sie kupkami, sylabizacją, gl/utami... bo mężczyzna jest zbyt inteligentny żeby trwonić czas na dziecie kwilące jak szczenie. Jak widzę ojców którzy zachwycają się swoimi ślicznymi i zdrowymi maluchami, a kiedy w tv puszczają materiały o dzieciach niepełnosprawnych i z chorobami, a oni zdegustowani jak najszybciej przełączają kanał albo wychodzą z pokoju, to mnie szlag trafia. Spytałam jednego dlaczego go to odrzuca - przecież każdemu może sie takie dziecko urodzić - to odp. że nie wie co by zrobił jakby go to spotkało, czy kochałby to dziecko. Czy kobieta kiedykolwiek powiedziałaby coś takiego!!! Nigdy, bo tylko ona czuję tę specjalną więź z dzieckiem, tak to zaprogramowała natura. Może mężczyzni byliby inni gdyby to oni nosili pod sercem dziecko, ale tak nigdy nie będzie, wiec skończcie p********ic o tym arystokratycznym upodobaniu do przemyslen na temat przyszłego potomstwa. Na jaki swiat chcecie to potomstwo powoływać. Europa niedługo spłynie krwia, a wy spedzacie swoje ost. najlepsze dni na kafeterii. Litości