Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest kochać się z taką dziewczyną?

Polecane posty

Gość gość

O takich wymiarach: 85 w biuscie (65B), 65 w talii i 90 w biodrach, mam 157 cm wzrostu i ważę 50 kg. Wszyscy piszą, że ze szczupłą to masakra nie ma za co złapać, połamie się itp. Że niby puszyste takie dobre w łóżku :o

Gość gość
Edit. 81 cm w biuście 65b rozmiar

jak jest ladna to moze byc bardzo przyjemnie, zwlaszcza jka jest jakas chemia i uczucia, jak kobieta ogolnie robi wrazenie charakterem, zainteresowaniami, stylem zycia, kokieteria, flirtem, tancem.. fakt zlapac za co nie ma, wiec raczej na dluzsza mete kazdy woli pomietosic jakies cycki lub nie obijac sie na twardo od tylu

Gość gość
Aha, czyli mam zaakceptować, fakt, że będę zdradzana :o

Gość As28
A ile masz lat?

Gość As28
Pytałam się o wiek, bo nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, że twoje wymiary i waga mogą się zmienić. Ja jak miałam 18-22 lata nie mogłam przekroczyć 47 kg. przy 168 cm. wzrostu. Po urodzeniu synka nie mogę zejść poniżej 58 kg. A z tym czy ktoś lubi kobiety szczuplutkie i filigranowe, czy obfitsze (już nie wspominając o plus size) to już kwestia gustu. Moja przyjaciółka jest szczuplutka i wysoka, a jej mąż jest w nią wpatrzonych bez pamięci :)

Gość gość
Młoda jestem, w ciąży nie byłam jeszcze. W sumie masz racje, bo kiedyś nie mogłam przekroczyć 40 kg, potem 46, a teraz 50 jak na razie.

Gość As28
Ciało kobiety zmienia się z wiekiem. Piersi jeszcze mogą Ci się powiększyć, biodra się rozrastają przeważnie przy pierwszej ciąży, a waga to też zależy od wielu czynników. Kobiety są skomplikowane pod wieloma względami, więc jak będziesz się akceptować w 100 % to Twój partner też będzie cieszył się Tobą i każdym centymetrem Twojego ciała ;)

Gość gość
Najbardziej będzie się cieszyl wagina.

Autorko dlaczego uważasz, że będziesz zdradzana? Chodzi o to, że okażesz się za chuda i przez to mniej atrakcyjna? No proszę Cię... wydaje mi się, że Twoja waga jest prawidłowa względem wzrostu :) Jesteś szczupłą dziewczyną więc się ciesz, faceci raczej przepadają za szczupłymi ;) Wiesz, jeśli trafisz na wartościowego faceta to nie masz powodów aby się obawiać o zdradę. Podstawa to znalezienie kogoś kto będzie Ci wierny, bo nawet gdy będziesz mieć te parę kilo więcej a facetowi będzie zależeć tylko na seksie, to i tak go nie utrzymasz. Ktoś taki będzie Cię zdradzał bez wglądu na Twoją figurę. Więc głowa do góry i próbuj rozglądać się za kimś odpowiednim - chociaż domyślam się, że nie jest łatwe znalezienie kogoś takiego. Jeśli będziesz mieć faceta, który będzie darzyć Cię uczuciem to będziesz dla niego idealną dziewczyną pod względem sylwetki ;)

Gość gość
Bo ja uważam, że jak się kogoś kocha, to podoba Ci się w nim wszystko. Zawsze jak zakochiwałam się w jakimś chłopaku, to cali mi się podobali i nie zwracałam uwagi na to czy ma trądzik, mniej rozbudowaną klate czy chude nogi itp. Tylko wszystko było dla mnie ładne. Ale takie moje zdanie, tylko czytając to forum faceci uważają chyba troche inaczej :o A i jeśli o mnie chodzi, to u facetów zwracam uwagę na twarz i wzrost, reszta schodzi dalej. (To tak jak kogoś nie znam, osobowośc jest na 1 miejscu po bliższym poznaniu się.)

Widzisz, ja uważam, że nie masz powodu do obaw. Uwierz nie wszyscy faceci są tacy sami i dla niejednego będziesz wyjątkową dziewczyną/żoną :) Dla przykładu ja też zwracam główną uwagę na twarz dziewczyny, jeśli spodoba mi się z twarzy to nie potrafię oderwać od niej wzroku. A jak jeszcze ma szczupłą lub normalną sylwetkę to już w ogóle uważam ją za ideał ;) Więc widzisz, każdy ma różne gusta, ale uwierz, czuję, że niejednemu mężczyźnie zawrócisz w głowie :)

Gość gość
adix i czarne włosy, ale najlepiej mężatka :D:D

Gość gość
Co prawda tutaj większość pisze, że najpierw zwracają uwagę na figure, a twarz jest dopiero moze na 2 lub 3 miejscu... albo jak jest szczupła i ma duże cycki, lub jak cycki duże to twarz już mało istotna...

Dla mnie twarz jest najważniejsza. Co z tego, że kobieta ma fajny duży biust i jakieś krągłe pośladki? Jak przecież większość czasu będzie chodzić w ubraniu i ja też częściej będę spoglądał na jej twarz, np. podczas rozmowy; niż na jej tyłek ;P Dla mnie liczy się na pierwszym miejscu twarz. A to jaki ma biust to jest mniej istotne ;) Swoją drogą mnie podobają się dziewczyny z małym/normalnym biustem, który ładnie podkreśla ich kobiecość ;) :)