Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnla

Male, obwisłe piersi w wieku 25 lat. Jakiś ratunek??

Polecane posty

Gość Czarnla

Witam was kochani. Jestem mama dwójki dzieci. Moje piersi nigdy nie były super, chyba że podczas karmienia... Szkoda,że nie mogą być takie jak po porodzie... Okresy karmienia miałam bardzo krótkie z racji alergii pokarmowych u moich pociech. Wstydze się moich piersi, mam wrażenie że to zwisającą skóra, jestem załamana :( nie stać mnie na zabieg za 12 tys.zł :( czy też macie takie problemy?? Dodam,że ćwicze i schudlam od porodu jakieś 18kg ( w ciąży przytylam 23kg :()...nie mam praktycznie rozstepow, zredukowana cellulit jest naprawdę o niebo lepiej, mam można powiedzieć płaski brzuch. Czulsbym się super w swoim ciele gdyby nie piersi...

Gość gość
Takie są właśnie fajne bo falują podczas jeżdżca i od tyłu a nie jak inne sterczą nieruchomo i nie wiadomo jak się nimi bawić.

Gość gość
cóż, jedynie, co możesz zmienić to...nastawienie. moje lekko obwiśnięte piersi też były kiedyś strasznym kompleksem. ale uświadomiłam sobie, że wcale nie są takie złe. wszędzie widzimy tylko jędrne piersi - w reklamach, w necie, na plaży czy basenie. te niejędrne też istnieją, ale po prostu właścicielki ich nie pokazują. spróbuj może masażu, być może trochę ujędrni ci skórę.

Gość Czarnla
To poważny dla mnie problem... Krepuje się,wstydze :( martwie się że mąż w końcu stwietdzi że jestem fee... Wszędzie teraz tyle tego jednego ciała ;( a ją urodziłam 2 dzieci... Ćwicze, biegam, schudlam... Ale piersi są makabryczne :(

Gość gość
Ja pierdziele baby czy naprawde wasi mężowie wam dogryzają i mówią że macie coś nie tak z ciałem ? ja bym tak nigdy nie powiedział.

Gość Czarnla
Widzisz to jest chyba problem dzisiejszego świata... Skoro wszędzie pokazują ci idealne tylko i biusty to jak nie mieć kompleksów. Wiem że takich kobiet jak ją jest mnustwo ale jednak to ubacza mojej kobiecości :( każda z nas chciałaby wyglądać jak najlepiej...może dlatego coraz mniej kobiet zachodzi w ciążę, bo ciąża zmienia ciało masakrycznie :(

Gość Czarnla
Widzisz to jest chyba problem dzisiejszego świata... Skoro wszędzie pokazują ci idealne tylko i biusty to jak nie mieć kompleksów. Wiem że takich kobiet jak ją jest mnustwo ale jednak to ubacza mojej kobiecości :( każda z nas chciałaby wyglądać jak najlepiej...może dlatego coraz mniej kobiet zachodzi w ciążę, bo ciąża zmienia ciało masakrycznie :(

Gość gość
Polki są czesto zacofane. Ja swojego męża mam zawsze przy każdym badaniu ginekologicznych cipki i porodach. W większości to zacofanie powoduje że się wstydzą męża! Podczas jednego z badań cipki doradził nam ginekolog masowanie piersi po okresie są jędrne większe i unika się raka. Mąż masuje. To samo przy ciąży pokazał mężowi jak odmierzający tętna płodu dziecka uchem męża. Wsparcie męża przy badaniach czy porodach jest normą lecz nie w zacofanej Polsce!

Gość gość
Masaz oliwką, regularnie! Moze nosisz kiepskiej jakosci stanik?

Gość gość
Chcesz mieć ładne,jedrne piersi to poćwicz sobie na silowni rozpiętki na ławce płaskiej,rozpietki na maszynie baterfly,wyciskanie sztangielek na ławce płaskiej,przenoszenie sztangielek za głowę leżąc na ławce.Chcesz mieć ładną , jędrną pupę poswicz przysiady ze sztangą, hak maszynę,wykroki że sztangielkami,wyciskanie na suwnicy,martwy ciąg na prostych bogach,przysiady z obciążeniem pomiędzy nogami.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
ja pierdolę, 25 lat i dwójką bękartow? patologia

Gość gość
Sauna i po wyjściu zimny basen sa bardzo dobre dla skóry i piersi.