Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Zastanawiam sie czy to grzech

Polecane posty

Uwielbiac, kochac tak bardzo odlatywanie w trans mysli, albo w tras muzyczny przy odpowiedniej muzyce. Powiedzcie mi, czy osoby ktore njigdy nie probowaly zadnych narkotykow potrafia tak sobie czasami odleciec? Mi sie wydaje ze osoby z ogromna wrazliwoscia tylko tak potrafia. Niektorzy moze nawet nie wiedza o czym mowa.... Co sadzicie?

Gość gość
Masz na mysli byc uzależnionym od kogos myslami?

Nie. Uwielbiac wprowadzac sie w trans myslowy onwszystkim, a najczesciej o niecodziennych rzeczach, niezwyklych,przenoszenie sie w myslach w rozne miejsca itd. Albo trans przy odpowiedniej muzyce-zapomnienie sie w muzyce i tancu. Nie wiem czy wiesz co mam na mysli. Ciezko to opisac slowami..

Gość gość
Ale masz bujną wyobraźnię, czy celowo wywołujesz u siebie inne stany świadomości?

Lubie to robic a i mam bujna wyobraznie:D ale tu chyba nie chodzi o bujna wyobraznie. Zastanawiam sie czy wiele osob tak ma, tylko o tym nie rozmawiaja, czy w ogole nie zaglebiaja sie w siebie i nie wprowadzaja sie w taki"trans".

Gość gość
Wiesz, wywoływanie u siebie innych stanów świadomości to otwieranie się na wpływ nieprzyjaznych bytów duchowych. Po co to robisz? Zdolność wchodzenia w siebie wykorzystaj lepiej na modlitwę. Spotkanie w swoim sercu z Bogiem daje niesamowite korzyści a czasem i doznania duchowe, których pewnie szukasz.

Gość ludzietochje
też tak mam. jest to o tyle przyjemne o ile nie zawalasz ważnych spraw przez to :D

Gość gość
To super sprawa, tez tak mam (chociaż odurzyć sie tez lubię :D). Nie jestem w prawdzie wierząca, ale myślę że nawet w kwestii religijnej to nic złego. Nie jest to chyba grzech wobec Boga ani bliźniego. Odmawianie sobie wszystkiego co przyjemne nie prowadzi do niczego dobrego raczej. Daj siebie unieść! :) :)