Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosić ją o bycie chrzestna

Polecane posty

Gość gość

Chodzi tutaj o nasze pierwsze dziecko. Chrzestnym z mojej strony będzie na pewno mój brat. Od początku również myśleliśmy,że chrzestną ze strony męża będzie jego siostra. Przyjaźnimy się. Mąż jest chrzestnym jej synka. Nie wiem jednak czy w obecnej sytuacji będzie na miejscu ją prosić. Jest w trakcie rozwodu, ma problemy finansowe. Pieniądze, prezenty nie są dla nas ważne. Po prostu chcielibyśmy aby to była ona. Czy jednak będzie w porzadku ją o to prosić? ;/

Gość gość
Najlepiej ja znacie, jesli maz ma tylko jedna siostre troche glupio byloby jej nie wziac na chrzestna. Chyba ze jest inne rodzenstwo. Mysle ze mozecie ja poprosic.

Gość gość
Mąż ma inne rodzeństwo ale to bracia. Ja mam jednego brata tak więc głupio byłoby mi go nie poprosić o bycie chrzestnym. Może faktycznie jej się o to zapytamy.

Gość gość
bez przesady, jak jej się życie rodzinne wali to tym bardziej pewnie się będzie cieszyć że zostanie chrzestną, a nie chcecie ją znowu odrzucic.. jak ją zapytacie czy ze względów finansowych moze byc chrzestna to pomysli ze wam o prezenty chodzi