Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jeden wielki rostęp

Rozstępy na całym ciele...

Polecane posty

Gość Jeden wielki rostęp

Mam 18 lat, nie jestem szczególnie grubą osobą, fakt kiedy byłam młodsza, do najchudszych nie należałam, jednak w gimnazjum schudłam sporo, więc waga nie jest moim kompleksem, jednak odkąd pamiętam mam te okropne paski na skórze, które budzą odrazę do samej siebie. Zaczęło się to jakoś w szóstej klasie podstawówki, a z racji tego że byłam wstydliwym dzieckiem nigdy nie pokazalam mamie świeżych rozstępów, kiedy mi się tworzyły. Czuję się jak potwór, mimo tego że na prawdę buzię mam całkiem atrakcyjną, nie potrafię otworzyć się przed mężczyzną, brzydzi mnie fakt że będzie musiał znosić obecność kogoś z tą nieciekawą ujmą. Zawsze kiedy moja znajomość jest na całkiem dobrej drodze, do niezłego rozwinięcia, nagle w mojej głowie zapala się lampka i przypominam sobie, że niestety nie zasługuje na mężczyznę, może on sobie znaleźć kobietę która będzie miała świetne ciało, bez żadnych blizn. Chciałabym to usunąć lecz nie wiem jak i czy to jest w pełni skuteczne, proszę o jakąś radę, chciałabym wiedzieć czy tylko ja zmagam się z tym problemem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować