Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma być wielkie łał

Wypasiony prezęt na ślub macie jakies pomysły

Polecane posty

Gość ma być wielkie łał

w maju mamy wesele u znajomych i myślę że fajnie by było wymyślić jakiś świety prezent tak do 600 zł albo nawet złozyć się z 2 znajomymi i kupić coś wystrzałowego albo.... dawajcie pomysły :) ale to ma być wielkie ŁAŁ żeby każdemu kopara opadła :D fajerwerki to już nie modne :P bo ja jak narazie wymyśliłam robot planetarny zelmera za 600 zł ale czy będą zadowoleni ? mąż uparcie twierdzi że damy kasę i żebym nie wymyślała ale jak nam ktoś dał RZECZ to byłam bardzo zadowolona bardziej niz z pieniędzy

Gość gość
daj im 500 zł a pozostałe z puli pieniadze zainwestuj w siebie np kup słownik

Gość gość
za taką cenę można dostać np. całka fajną wyciskarkę do soków. ale nie wiem, czy to będzie wow i kopara komuś opadnie...

Gość Fajnie jest
Moim zdaniem lepsza jest kasa dla młodych.Kupią co sami zechcą,Teraz już prezenty ślubne wyszły z mody.Twój mąż ma rację.

Gość gość
Jeśli ortografia u nich na takim samym poziomie jak u ciebie, to po słowniku dla każdego i będzie git

Gość gość
Kup im 600 zdrapek (loteria), takich po złotówce. Kopary im poopadają jak będą musieli to wszystko zdrapać ;)

Gość gość
Taaaa ,prezenty wyszły z mody.Najlepiej kase zeby młodym sie zwróciło wesele.skoro kasy sie nie ma to po co robic weselicho na pokaz.Masz racje ,nie ma to jak prezent,fajny przemyslany.Ja jak slubowałam to kazdemu mówiłam ze jezeli maja ochote dac coś w prezencie to prosze o upominek a nie kase..I dostalismy mase fajnych prezentów. było widac ze niektórzy naprawde sie wysilili i wymyslili fajne prezenty.

Gość gość
Slownik se kup i im wytlumacz

Gość gość
w pokoju którym mieliśmy spędzić noc poślubną znajomi wypełnili cały pokój balonami :) ale to bardziej była niespodzianka nie prezent. Kupi też księgę gości którą na oczepinach nam wręczyli i wszyscy się wpisywali

Gość gość
gość dziś w pokoju którym mieliśmy spędzić noc poślubną znajomi wypełnili cały pokój balonami usmiech.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ty w ogóle myślałaś jak pisałaś to zdanie?

Gość gość
gość wczoraj gość dziś w pokoju którym mieliśmy spędzić noc poślubną znajomi wypełnili cały pokój balonami usmiech.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ty w ogóle myślałaś jak pisałaś to zdanie? xxxxxx Też się nad tym zastanawiałam. Bardzo oryginalna i nowatorska składnia. To jeszcze lepsze niż"prezęt".