Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet ale zonaty

Polecane posty

Gość gość

czy zonaty kolega z pracy ktory mowi ze na niego dzialam i ze jestem calkiem inną kobieta jak mam to rozumiec jest miedzy nami chemia czy on sie mogl zakochac ...

Gość gość
kazdy tak mowi olej go

Gość gość
Denerwujące sa takie szmaty ja ty. Facet ma żonę a tobie to nie przeszkadza i ważne żeby d**y dać bo mu się podobasz, tylu wolnych ale co tam

Gość gość
nie uprawialismy seksu tylko z wielka namietnoscia na siebie patrzymy to jest cudowne

Gość gość
Nauczy sie unterpunkcji - to po pierwsze, a po drugie - mama nie nauczyla co to jest uczciwosc? To idz do niej i zapytaj, czy mozesz dawac d**y zonatemu, i czy ona by akceptowala to, ze twoj ojciec, a jej maz, ma d**e na boku.

Gość gość
nic nie rob,, chodzi o sex..dla sexu wszystko zrobia

Gość gość
Haha nie rob sobie nadziei. Faceci zawsze wracaja do żon. Jestes tylko odskocznią ,która zostawi jak żona zagrozi rozwodem. Nie chcesz mieć swojego męża? Cudzy nigdy nie będzie Twój.

Gość gość
Rozwiązłość kobiet deprawuje mężczyzn. Autorka swoim zachowaniem uczy mężczyzn, że wolno zdradzać. A nie powinna się nawet zastanawiać nad tym co usłyszała bo mężczyzna zajęty.

Gość gość
A tobie to pochlebia? Parę miłych słów i ty już rozkładasz nogi? Ale jesteś żałosna.

Gość gość
Morda śmieciu

Gość gość
Morda śmieciu

Gość gość
Żonaty kolega z pracy tak Ci powiedział,że na niego działasz bo chce seksu.On już żonę ma więc na pewno nie interesuje go nowy zwiazek i na pewno nie zakochał się.Żonaci nie zakochują się ,oni tylko tak mówią naiwnym kobietom.

tak to się zawsze zaczyna - jesteś niesamowita,inna niż moja żona, Ty mnie rozumiesz i takie tam. A jak już sobie pobryka to Cię zostawi.

Gość zawsze szczery
tak to się zawsze zaczyna x no jasne, w koncu to prawie zawsze dziala a niunie maja taka silna potrzebe bycia wyjatkowym w innych oczach

Gość gość
Zawsze szczery tak cie czyram i jestes zwyklym c***jem.

Gość gość
Jak tak czytam wypowiedzi kobiet to faktycznie nie wiem jak one rozumują.wydaje mi się że większośc jest pusta jak stodoła na przednówku.Wydaje im się że wszyscy mężczyźni chcą tylko jednego i nic więcej.Tak rodzą się stereotypy.

Wydaje im się że wszyscy mężczyźni chcą tylko jednego i nic więcej x nie wszyscy, tylko znakomita wiekszosc :-)

tak cie czyram i jestes zwyklym c***jem. x przykro mi, ze wielu osobom rozwalam misternie budowany domek z kart, welcome to the real world

Gość gość
To odwieczny dylemat,dotyczy to w równym stopniu mężczyzn jak i kobiet,bo człowiek z natury nie jest monogamistą,tylko wymuszane to jest zwyczajowo.

Gość gość
Co ty rozwalasz p**dusiu siedzacy na babskim forum? -:D

Gość BellissimaB
Jak fajny to bierz, jeśli masz ochotę na romans oczywiście, bo szanse na coś więcej są niewielkie :) I nie przejmuj się hejtem jaki tu stosują zdradzone i sfrustrowane żoneczki. Zawsze mam ubaw jak te nieszczęścia rzucają się na kochanki czy potencjalne kochanki, zauważ, że zazwyczaj bardzo agresywnie i wulgarnie. Aż trudno się dziwić, że zostały zdradzone, bo z takimi charakterkami to ciężko faceta zatrzymać ;) A co do tekstów, że mężczyźni wracają do żon - niektórzy tak, niektórzy nie - nie ma reguły. W końcu rozwody z czegoś się biorą, a ich liczba znacząco wzrosła w ostatnich latach.

Gość gość
Nie miej złudzeń na wspólną przyszłość. Na sex wyrywaj.

Gość gość
Sama ma ochotę na źonatego ale jest znajomym mojego faceta :-O

Gość zawsze szczery
ale jest znajomym mojego faceta x no to pogadaj ze swoim facetem, moze cie jakos wesprze u kumpla i dostaniesz swoja szanse, jak kocha to ci pomoze przeciez!

Gość gość
Co tobie pomoże męska p**deczko warujaca na kobiecym forum o kupie i zupie? Siedzisz jak bezpański pies i ujadasz. Waruj kurfffo. Waruj szczery :-D:-D

Gość gość
ty jesteś facetem? Nie wierzę że facet może być tak upierdliwy. Masz 80 lat!:-D

Gość gość
Dobry piesek. Aport dziadku

Gość gość
Oczywiście dla kur domowych zawsze wina będzie stała po stronie kobiety, a nigdy ich "misia" :D :D :D