Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loureqee

Jak nabijać followers na Instagramie

Polecane posty

Gość loureqee

Witajcie! Chciałbym Ci pokazać niesamowicie prostą metodę pozyskiwania followersów na Instagramie. Nie wiem czy wiesz, ale osoby posiadające konto z dużą liczba obserwujących, mogą zarabiać naprawdę całkiem dobre pieniądze. Jeśli posiadasz konto w popularnym serwisie Instagram, to pewnie często zastanawiasz się, dlaczego niektórzy mają taką ogromną liczbę obserwujących w serwisie. Oczywiście, followersów można to nabijać ręcznie, obserwując pewną ilość osób, a następnie odobserwowywując je, jednakże jest to bardzo pracochłonne zajęcie. Pragnę przedstawić Ci serwis, dzięki któremu możesz otrzymać tyle realnych followersów, ile tylko chcesz! Stań się celebrytą w Twoim środowisku, województwie, a z czasem nawet w kraju już teraz! Sprawdź ===> http://followersinsta.pl/2476 Pozyskaj już teraz tak dużo nowych obserwujących, ile tylko uważasz za stosowne i z czasem zacznij zarabiać ogromne pieniądze na Instagramie! Jestem pewny, że spodoba Wam się ta strona. Pozdrawiam!

Gość gość
Od jakiegoś czasu kupujemy followersów od Social Media Bost -https://www.socialmediabost.pl/ i mogę ich polecić. Są uczciwi, mają wartościowe dobrej klasy polubienia i obserwujących, które są akceptowane przez serwisy społecznościowe.

Gość Roman

Polecam zajrzeć na stronę wypromujemy.com! Korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Solidna firma. 

Gość v.y.x.

Taka sama jak inne. Wszystko znika po kilku dniach, szkoda kasy na takich

Gość Sylwia

Ja tego nie rozumiem. 

Jesli komuś się podoba mój profil i zaczyna obserwować jest mi miło.

ale kupowanie to skończona żenada i samooszukiwanie siebie.

ludzie którzy się bawią w zaobserwowanie kogoś a potem szybciutki unfollow to wyjątkowe śmieci. Napisałam kilku osobom ,które ze mną tak postąpiły dlaczego z chwila kiedy dałam im follow przestały mnie błyskawicznie obserwować, od razu miałam bloka.

Nawet nie umieją stanąć twarzą w twarz ze swoim cwaniactwem i podłością.