Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Manio98

Mam zero ambicji jak to zmienić?

Polecane posty

Siema mam 17 lat i mam zero ambicji.Chciałem osiągnąć to co każdy mężczyzna by chciał osiągną znaleźć kobietę mieć dzieci,wyprowadzić się na swoje i co najważniejsze znaleźć prace.I nic nie osiągnę chyba przez moją niepełnosprawność.Nie mam kompletnie znajomych.Niby do szkoły chodzę ale co z tego że nigdy nie będę mógł pracować ze względu na niepełnosprawność.Kobiety nigdy nie poznam próbowałem i zawsze słyszałem teksty "Nie jesteś w moim typie" Wyprowadzić się nie mogę bo z moją niepełnosprawnością to do końca życia muszę mieszkać z rodzicami.Mój dzień wygląda tak że idę do szkoły z musy byle by przesiedzieć i do wieczora tylko gram nie umiem chyba nic innego robić.I jak tu mieć ambicję? :(

Gość gość
Na czym ta twoja niepełnospawnośc polega?

Gość gość
Ustal sobie jakieś cele i dąż do nich. Motywacja pojawi się później jak już się wkręcisz. Nigdy sama się nie pojawi nie licz na to. Musisz zmusić się i sobie wykształcić nawyki. Potrzeba na to czasu.

Gość gość
Ja mam korporację swoją i zatrudniam w niej studentki, które w dooopy roooocham!

Gość gość
Szatynki, brunetki, blondynki i rude są fałszywe! Roooochajcie je w dooopy!

Gość moja niepełnosprawność polega na tym że poruszam się na wózku,plus duża skolioza.Ale i tak w większości rzeczach staram być się samodzielny.

Jak mam dążyć skoro i tak nic nie osiągnę.Jak podrosnę będę dostawał ręntę i o pracy nie ma mowy i jak tu do czegoś dążyć? :(