Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie obrazy do pokoju dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, szykuję pokoik dla mojej nienarodzonej jeszcze córeczki i chciałabym namalować jakiś obraz/obrazy, żeby ładniej wszystko wyglądało. Niestety nie mam pomysłu, może kwiaty, konie? Może tutaj ktoś podsunie mi pomysł? Byłabym bardzo wdzięczna :)

Gość gość
pamietaj,ze dziecko bedzie mialo kolorowe zabawki, ubranka, niezbedne sprzety , wiec nie warto robic jeszce wiekszej pstroacizny, bo to moze w[/prpwadzic niepokoj i rozdraznic dziecko. Ja bym sie wstrzymala,

Gość gość
Beksiński!!! :-D:-D :-D Córka zanim zacznie jeszcze mówić, to już u psychiatry zaklepie sobie stałe wizyty Żadne konie, mogą być ew. kwiatki Najbardziej traumatyczne doświadczenia moich córek wiązały się z zabawkami, które dla nas były śmieszne, dziecięce, a im po nocach się śniły jak horrory Wypomniały nam to po latach! :-) Uważaj, co robisz! ;-)

Szukasz naprawdę wyjątkowego i nietypowego gadżetu? To kryterium z całą pewnością spełni tablica w kształcie słonia! Polecam bo jest naprawdę rewelacyjna. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej i rozsądnej cenie.

Gość gość
Trochę zajmuję się malowaniem, kupuję różne artykuły malarskie w http://edan.krakow.pl/, więc pozwalam sobie czasem coś namalować i powiesić na ścianach w domu. W pokoju moich córeczek wiszą moje obrazki, takie baśniowe, które sama dla nich namalowałam. Może własnie coś w tym stylu będzie dobre?