Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gruba zona

Polecane posty

Gość gość

moja zona z dobrobytu przytyla do 110 kg kuzwa nie moge patrzec na takiego kaszalota. nic jej sie nie chce ciagle wymowki zaczela chrapac. jak psac z taka zona. jest tak gruba ze loda zrobic nie moze.. tutaj sie wyzale rozmowy tlumaczenia nic nie daja

Gość gość
skoro nie dba o siebie to znaczy że za mało kocha albo ma depresję ,tak czy siak sama narobi sobie problemów ale TY jesteś prymitywny to może się odkochała

Gość gość
nie jestem prymitywny. napisalem tutaj co mysle dosadnie w zyciu nigdy bym tak nie powiedzial. no ale ona nie ma depresji mowi ze jest jej dobrze i tyle....

Gość gość
Ile ma lat?

Gość gość
31

Gość gość
wspołczuje szukaj se kochanki na pocieszenie, bo w tym wieku ona się już nie odchudzi

Gość gość
Przestala o siebie dbac i przytyla bo to co chciala osiągnąć czyli mieć "męża" juz ma i oczywiscie jak większosc takich tepych bab,mysli ze juz ani dbac o siebie ani pracowac nad zwiazkiem i nad poprawnymi relacjami ze swoim mężczyzna nie musi.Potem jest coraz gorzej a jak mąż ma w końcu dosyć i po latach mowienia,proszenia,błagania i nawet prób pomocy w końcu odchodzi od takiej kobiety to jest płacz i obwinianie go o cale zlo,a z siebie robienie ofiary i taka jest prawda.

Gość gość
Poluj na Moby Dicka dzielny harpunniku.

Gość gość
Ja nie ****** tlustych bab