Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
pati890

SEX

Polecane posty

Mam 40 lat ( ale właśnie to może być moim atutem w relacjach z Kobietami ) co do wieku, to dodam tylko , że nie wyglądam na tyle lat i jestem w dobrej kondycji fizycznej i umysłowej ;) mam 170 cm wzrostu oraz 70 kg wagi . Mieszkam w W-we i mogę w każdej chwili się z Tobą spotkać . Jeśli chcesz, to się umówimy i spędzimy miło czas ( wieczór / noc ) Coś o mnie ...jestem , atrakcyjnym, zdrowym, dyskretnym , czystym , spokojnym , zadbanym ale konkretnym i rzeczowym facetem . Uwielbiam Kobiety i gustowną i smaczną zabawę we dwoję :* Tak więc , jeśli jesteś realna , to się odezwij i spotkajmy się . Dla naszego komfortu i pełnej dyskrecji proponuję , że na takie pierwsze spotkanie pójdziemy na kawę a na dalszą część spotkania wynajmę pokój w hotelu . Jeśli będziesz zainteresowana , to chętnie poznam warunki intymne takiego spotkania . Ja jestem doświadczony w relacji z Kobietami i wiem jakie są ich oczekiwania w sytuacjach intymnych :** Chciałbym też zaznaczyć , że to tylko odważna propozycja z mojej strony nie wykluczam innego scenariusza np.stałego układu no ale to już późniejsza kwestia do ustalenia między nami ;) Przepraszam za śmiałość z mojej strony , ale pisanie o spotkaniach bez odpowiedzi lub z osobami , które zamieszcza ogłoszenie nie są tymi za kogo się podają jest stratą czasu . Dlatego pomyślałem, że napiszę tyle informacji ile powinno być w pierwszej wiadomości z określeniem tego , czego szukam i oczekuję . Takiej samej odpowiedzi oczekuję . Przejdę może do konkretnych informacji na temat spotkania .... jeśli chodzi o samo spotkanie i moją propozycję , to myślę , że spotkanie mogłoby być wieczorem lub nocy ...ale niekoniecznie całą noc . Scenariusz ....? to tak jak napisałem wcześniej, pokój w hotelu lub inne dyskretne miejsce , jakieś jedzenie i picie. Umawiamy się w jakimś miejscu i potem możemy od razu iść do hotelu lub na kawę poznać się bliżej ( zawsze może coś nam nie pasować ) Jeśli wszystko ok , to jedziemy do hotelu ( około kilku godzin lub całą noc ...jak nam się spodoba ) Na spotkaniu oczywiście oral ( obustronny ) oczywiście bez ;) dodam tylko , że to uwielbiam ....ale najbardziej lubię bawić się i dawać przyjemność Kobiecie w ten sposób...nawet bardzo długi czas ;) A mówiąc szczerze , to moja ulubiona ( oprócz seksu ) forma intymnej części spotkania ...tak więc jeśli się zdecydujesz , to szykuj się na tego typu doznania ;) Oczywiście pieszcząc Ciebie oralnie nie omijam żadnych miejsc ..i żadnych zakamarków ;) hahaha ..po prostu to uwielbiam ;) również sex klasyczny , pocałunki , 69 , możliwy rimming ,lekki anal ... ? . To mój taki wstępny scenariusz......oczywiście podlega modyfikacji i negocjacji . Teraz może chciałbym też , żebyś Ty napisała jakie są Twoje ulubione zabawy i co preferujesz w intymnych relacjach z facetami ....? Masz może jakieś sekretne niespełnione marzenia ...? wiesz w takim układzie jest łatwiej je zrealizować ;) Myślę , że będziesz zaspokojona fizycznie i usatysfakcjonowana pod każdym względem .... a ja i moje propozycje łóżkowe z mojej strony są realne .... a takie spotkanie ( bez żadnych udziwnień w łóżku ) , w miłej atmosferze , kulturalnie z dużą dawką humoru i pozytywnych emocji mogę zagwarantować wyśmienitą zabawę . Regularne spotkania kilka razy w miesiącu po około 4-5 godzin , to chyba nie jest źle. Dodatkowo tak jak napisałem ,to przyjemność taka sama dla Ciebie jak i dla mnie. Miło, czysto i 100 % dyskretnie :) Co Ty na to...? Napisz co pasuje a co nie i zobaczymy co dalej ...ok ...? ale napisz bez obaw nie gryzę ( no może czasem hahaha ) ( miło też będzie jak załączysz inne fotki a ja zrewanżuję się Tobie tym samym ) Jestem 100 % realny i dyskretny:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować