pati890 0 Napisano Marzec 7, 2016 Mam 40 lat ( ale właśnie to może być moim atutem w relacjach z Kobietami ) co do wieku, to dodam tylko , że nie wyglądam na tyle lat i jestem w dobrej kondycji fizycznej i umysłowej ;) mam 170 cm wzrostu oraz 70 kg wagi . Mieszkam w W-we i mogę w każdej chwili się z Tobą spotkać . Jeśli chcesz, to się umówimy i spędzimy miło czas ( wieczór / noc ) Coś o mnie ...jestem , atrakcyjnym, zdrowym, dyskretnym , czystym , spokojnym , zadbanym ale konkretnym i rzeczowym facetem . Uwielbiam Kobiety i gustowną i smaczną zabawę we dwoję :* Tak więc , jeśli jesteś realna , to się odezwij i spotkajmy się . Dla naszego komfortu i pełnej dyskrecji proponuję , że na takie pierwsze spotkanie pójdziemy na kawę a na dalszą część spotkania wynajmę pokój w hotelu . Jeśli będziesz zainteresowana , to chętnie poznam warunki intymne takiego spotkania . Ja jestem doświadczony w relacji z Kobietami i wiem jakie są ich oczekiwania w sytuacjach intymnych :** Chciałbym też zaznaczyć , że to tylko odważna propozycja z mojej strony nie wykluczam innego scenariusza np.stałego układu no ale to już późniejsza kwestia do ustalenia między nami ;) Przepraszam za śmiałość z mojej strony , ale pisanie o spotkaniach bez odpowiedzi lub z osobami , które zamieszcza ogłoszenie nie są tymi za kogo się podają jest stratą czasu . Dlatego pomyślałem, że napiszę tyle informacji ile powinno być w pierwszej wiadomości z określeniem tego , czego szukam i oczekuję . Takiej samej odpowiedzi oczekuję . Przejdę może do konkretnych informacji na temat spotkania .... jeśli chodzi o samo spotkanie i moją propozycję , to myślę , że spotkanie mogłoby być wieczorem lub nocy ...ale niekoniecznie całą noc . Scenariusz ....? to tak jak napisałem wcześniej, pokój w hotelu lub inne dyskretne miejsce , jakieś jedzenie i picie. Umawiamy się w jakimś miejscu i potem możemy od razu iść do hotelu lub na kawę poznać się bliżej ( zawsze może coś nam nie pasować ) Jeśli wszystko ok , to jedziemy do hotelu ( około kilku godzin lub całą noc ...jak nam się spodoba ) Na spotkaniu oczywiście oral ( obustronny ) oczywiście bez ;) dodam tylko , że to uwielbiam ....ale najbardziej lubię bawić się i dawać przyjemność Kobiecie w ten sposób...nawet bardzo długi czas ;) A mówiąc szczerze , to moja ulubiona ( oprócz seksu ) forma intymnej części spotkania ...tak więc jeśli się zdecydujesz , to szykuj się na tego typu doznania ;) Oczywiście pieszcząc Ciebie oralnie nie omijam żadnych miejsc ..i żadnych zakamarków ;) hahaha ..po prostu to uwielbiam ;) również sex klasyczny , pocałunki , 69 , możliwy rimming ,lekki anal ... ? . To mój taki wstępny scenariusz......oczywiście podlega modyfikacji i negocjacji . Teraz może chciałbym też , żebyś Ty napisała jakie są Twoje ulubione zabawy i co preferujesz w intymnych relacjach z facetami ....? Masz może jakieś sekretne niespełnione marzenia ...? wiesz w takim układzie jest łatwiej je zrealizować ;) Myślę , że będziesz zaspokojona fizycznie i usatysfakcjonowana pod każdym względem .... a ja i moje propozycje łóżkowe z mojej strony są realne .... a takie spotkanie ( bez żadnych udziwnień w łóżku ) , w miłej atmosferze , kulturalnie z dużą dawką humoru i pozytywnych emocji mogę zagwarantować wyśmienitą zabawę . Regularne spotkania kilka razy w miesiącu po około 4-5 godzin , to chyba nie jest źle. Dodatkowo tak jak napisałem ,to przyjemność taka sama dla Ciebie jak i dla mnie. Miło, czysto i 100 % dyskretnie :) Co Ty na to...? Napisz co pasuje a co nie i zobaczymy co dalej ...ok ...? ale napisz bez obaw nie gryzę ( no może czasem hahaha ) ( miło też będzie jak załączysz inne fotki a ja zrewanżuję się Tobie tym samym ) Jestem 100 % realny i dyskretny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach