Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika0308

problem z pęcherzem

Polecane posty

Gość Weronika0308

Witam. Jestem w 16 tygodniu ciąży. Drugi tydzień mam problem z pęcherzem. Trochę częściej oddaje mocz, ale przede wszystkim problem jest taki ze jak koncze oddawać mocz to wtedy czuje takie parcie jakbym (sorrki za określenie) miała się posikac a nie miała dostępu do toalety. Później wstaje z ubikacji i mija po jakiś 15 sekundach..bralam teraz przez tydzień UROSEPT (zalecił lekarz) ale nie pomogło. Czekam na wyniki posiewu i lekarz powiedział mi ze jeżeli wyjdzie ze są bakterie to będę stosować Duomox. Czy któraś z was miała taki problem? Czy to moze zaszkodzić dziecku? Jakie mialyscie leczenie? Bardzo proszę o odpowoedzi . to moja pierwsza ciąża i się martwie

Gość gość
TEŻ miałam zapalenie pęcherza i to w 2 miesiącu.Brałam antybiotyk taki jak ty-bo ten jest z grupy leków najmniej szkodliwych.NIEpanikuj będzie dobrze.Nic nie poradzisz musisz to wyleczyć by ciążę donosić.trzymaj się.

Gość gość
W ciąży zawsze coś dotknie kobiete bo jest podatna. Ja od zawsze mam problemy z pęcherzem dla tego podczas ciązy chodziłam prywatnie do mojego urologa w łodzi doktora Kowalskiego z Tatrzańskiej 42