Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Onkolog boję się iść

Polecane posty

Gość gość

Pojawiło mi się dziwne znamię i poszłam z tym do rodzinnego. A on bach dał mi skierowanie do onkologa. Teraz boję się iść, że lekarz wydrze się na mnie, że nie poszłam najpierw do dermatologa :(

Gość gość
A co ty taka bojażliwa ,niech się wydziera .to pójdziesz do dermatologa.to raczej dermatolog bada takie zmiany i je wycina jeśli trzeba. GŁOWA DO GÓRY BĘDZIE DOBRZE.

Gość As28
A czym ty się martwisz? To onkolog robi biopsje, a nie dermatolog. Ja jeździłam do chirurga-onkologa. W kolejce było zawsze dużo osób ze zmianami na skórze, których wysyłali lekarze rodzinni. Jakoś lekarz nikogo nie obrażał i nie wyzywał. W tym roku też jadę do lekarza na kontrolne USG po 3 latach przerwy od ostatniej wizyty. Jedyne czego się boję, to tego, czy nie mam jakieś zmiany w gruczołach, bądź węzłach chłonnych.

Gość gość
Idź migiem do onkologa i ciesz się, że ci rodzinny w ogóle dał skierowanie, a nie przepisał jakąś maść i wygonił z gabinetu.

Gość gość
Oj bo mnie tak w pracy nastraszyli, że to jednak do dermatologa. Że onkolog to zbyteczny. Tak mi namieszały w głowie, że szok. Ze pewnie onkolog powie, że po co przyszłam skoro to zadanie dla dermatologa:(

Gość gość
opisz to znamię :) postawimy diagnoze i moze nie wytniemy?